Bez obzira da li se pitate kako proširiti svoje poslovanje ili ostvariti bolju ponudu i veću zaradu, rješenje je vrlo jednostavno! S prepoznatljivim sladoledima vodećih svjetskih brendova ne možete pogriješiti. Oni su od sada lako dostupni i u vašem prodajnom prostoru!

Stanić d.o.o. potpisao je ugovore za distribuciju Häagen-dazs sladoleda na hrvatskom i slovenskom tržištu.

Već 60 godina Häagen-Dazs stvara savršene okuse i kremaste teksture koristeći pažljivo odabrane i visokokvalitetne sastojke. Häagen-Dazs sladoledi osim kvalitete koja je na glasu od samog osnivanja svoju reputaciju mogu zahvaliti i zanimljivim kombinacijama okusa. Vanilija, belgijska čokolada, macadamia orah, praline, mango i maline okusi su koji zovu na degustaciju. Status najpoželjnijeg sladoleda postiže vrhunskim sastojcima na prirodnoj bazi i korištenjem odgovarajuće količine zraka kako bi se postigla gusta, kremasta i glatka tekstura.

Dobivanjem distribucije Häagen-Dazs sladoleda Stanić d.o.o. nastavlja širenje poslovanja s renomiranim brandovima sladoleda. Cjelokupnu ponudu sladoleda tvrtke Stanić možete pogledati na www.sladoledi.hr

Moja reakcija na članak je...
Vau
8
Haha
0
Hagić
3
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime