Najbolji partner za sezonu

Stalna inovativnost i obogaćivanje asortimana novim proizvodima omogućuje stvaranje novih vrijednosti za kupce


Stanić d.o.o. vodeći je distributer domaćih i svjetskih brendova prehrambenih proizvoda na hrvatskom tržištu. Pružanje vrhunske usluge partnerima u svim kanalima prodaje njihova je misija, a to se posebno odnosi na HoReCa segment, koji se neprestano mijenja. Stalna inovativnost i obogaćivanje asortimana novim proizvodima omogućuje stvaranje novih vrijednosti za kupce, bez obzira radi li se o profesionalcima ili domaćinstvima koja ne pristaju na kompromise po pitanju kvalitete i usluge. Evo zašto je upravo Stanić d.o.o. prvi izbor uspješnih ugostitelja:

  1. Brojni regionalni centri omogućuju brzu dostavu

Sedam centara (u Osijeku, Zagrebu, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku) čine snažnu i pouzdanu mrežu distribucije, koja omogućuje svim korisnicima brzu dostavu, bez dugih čekanja. Svaki distributivni centar posjeduje vlastito skladište i vozila, a narudžbe se šalju brzo i pouzdano  iz centra najbližeg naručitelju.

– Hrvatsko tržište pruža velike mogućnosti, ali i izazove, zato smo sigurni da naša distribucijska podrška može uspješno pokriti sva turistička središta, čak i za vrijeme vrhunca sezone, kada je poslovanje intenzivno i često nepredvidivo.

2. Jednostavna online kupovina na horeca.hr

Stanićeva online trgovina trenutno nudi više od 800 proizvoda, od kojih je svaki predstavljen fotografijama i detaljnim opisom. Riječ je o novom, posebnom kanalu prodaje koji omogućuje bržu i učinkovitiju komunikaciju, te predstavlja novi korak u povezivanju s Gastro kupcima. Web shop www.horeca.hr  kreiran je kao odgovor na svjetski trend, ali i kao način prilagodbe na potpuno novu situaciju oko nas s ciljem približavanja kupcima. Sučelje online trgovine jednostavno je za korištenje i prilagođeno potrebama korisnika, bez obzira je li narudžba za poslovni subjekt ili privatnog korisnika, omogućujući sigurnu i brzu kupovinu.

3. Širok izbor namirnica za profesionalce i amatere

Široki prodajni asortiman broji preko 3000 artikala, a osim u veleprodaji dostupan je i u      vlastitom maloprodajnom lancu u 27 gradova diljem Hrvatske, kao i putem web shopa.

– Nudimo široku paletu prehrambenih proizvoda u svim kategorijama: sirevi, vrhnja, maslaci i margarini, mesne delicije, peciva, umaci, ulja, prilozi, grill program, ambalaža te bogat smrznuti asortiman ( sladoledi, riba, meso, povrće… ). Riječ je o ponudi koja će zadovoljiti potrebe svih tipova HoReCa kupaca, od objekata brze prehrane do vrhunskih hotela i restorana, kao i fizičkih osoba koje jednostavno žele kvalitetu koju biraju i profesionalci.

4. Vlastita pakiranja i najbolje cijene za bolju kontrolu troškova

– Kvaliteta naših proizvoda odraz je znanja i iskustva, modernih proizvodnih procesa i visokokvalitetne sirovine. Pod našim robnim markama Moj roštilj, Buco sirevi, Gurman delikatesse, Bakina kuhinja i Pedro, lansiran je čitav niz kvalitetnih proizvoda. Uz različite veličine pakiranja, jednostavnije je planirati bogati jelovnik i za najzahtjevnije goste. S obzirom na to da sireve i suhomesnate proizvode režemo i pakiramo u vlastitom pogonu, možemo se prilagoditi svačijim potrebama i ukusima. Uz bolju kontrolu nad količinama koje naručujete, vođenje poslovanja postat će lakše, ali i isplativije.

5. Svjetski brendovi sladoleda u vašoj škrinji

Svjetski poznati Mars sladoledi mogu biti i u vašoj ugostiteljskoj škrinji, dajući tako i vašem poslovanju dodatnu vrijednost uz prepoznatljivu kvalitetu. Mars, Snickers, Twix, Bounty i M&M’s samo su dio poznatih imena koje će prepoznati svaki domaći i inozemni gost.

– Ugovor za distribuciju Nestlé sladoleda (Nirvana, Best, Aloma, KitKat, Top Gun, Pirulo, Nesquik i ostali) na hrvatsko tržište potpisali smo s globalnom kompanijom za proizvodnju sladoleda Froneri, koja proizvodi i sladolede Mondelez brandova (Milka, Oreo, Toblerone). Uz škrinje i suncobrane istih brendova zasigurno ćete biti opaženi svake sezone, zato posjetite web stranicu www.sladoledi.hr  i pronađite svoju dobitnu kombinaciju.

Oslonite se na naše iskustvo i postanite naš partner!

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime