Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

Najbolja splitska kuharica otvara vrata svoje kuhinje

Restoran Zora bila by Sandra & Dane ovo organizira s ljubavlju, za vas i vaše najdraže
SPONZORIRANI SADRŽAJ / Foto: PROMO16. prosinca 2024. 17:18
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Chef Sandra, poznata kao jedna od najboljih kuharica Splita, od 14. siječnja 2025. započinje novi projekt KUHAČE & VINO, u sklopu kojeg će vas ugostiti u svojoj kuhinji i podijeliti svoje kulinarsko znanje i umijeće.

Sandra će svaki utorak, u periodu od 14. siječnja do 15. travnja, u opuštenoj atmosferi održavati gastronomske radionice. Naučit ćete kako pripremiti domaću tjesteninu, raviole, razne umake za tjesteninu, savršeni rižoto te jednostavne, ali vizualno impresivne zalogaje koji će oduševiti vaše goste. Za ljubitelje slastica, Sandra će podijeliti i recepte za ukusne deserte.

Osim toga, radionice uključuju i savjete o odabiru vina i aperitiva za svako jelo, što će dodatno obogatiti vaše kulinarsko iskustvo.

Što KUHAČE & VINO uključuju?

  • jednodnevnu radionicu
  • aktivno sudjelovanje u pripremi jela
  • edukaciju o tehnikama i načinu pripreme
  • konzumaciju pripremljene hrane
  • konzumaciju vina, kave, sokova i vode
  • 10% popusta na neku od sljedećih radionica
  • 10% popusta na idući posjet restoranu Zora bila by Sandra & Dane

Cijena radionice iznosi 70 €, a broj sudionika po terminu je ograničen, stoga rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

Idealna prilika za originalan božićni poklon

Tražite savršen božićni poklon za djevojku, suprugu, prijatelja, poslovnog partnera ili nekog drugog dragog? Radionice KUHAČE & VINO odličan su izbor!

Uz poklon bon za ovu jedinstvenu radionicu, možete organizirati i proslavu rođendana, druženje s prijateljicama ili jednostavno uživanje u dobroj hrani i vinu.

Nazovite već danas na broj 099 292 09 19 i osigurajte poklon bon za termin po vašem izboru između 14. siječnja i 15. travnja 2025.

Zašto odabrati KUHAČE & VINO?

Umjesto uobičajene potrage za poklonima po trgovačkim centrima, ove godine darujte iskustvo koje će se pamtiti. KUHAČE & VINO nisu samo poklon, već i prilika za druženje, učenje i nezaboravne trenutke uz hranu i vino.

"All I Want for Christmas is KUHAČE & VINO."

Restoran Zora bila by Sandra & Dane ovo organizira s ljubavlju, za vas i vaše najdraže.

Vidimo se u Sandrinoj kuhinji!

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
26
Haha
8
Nice
8
What?
2
Laž
8
Sad
1
Mad
7
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Fiskalizacija 2.0 donosi kazne do 66.360 € - kako izbjeći probleme i pripremiti se u tri minute
7
sat
Fiskalizacija 2.0 donosi kazne do 66.360 € - kako izbjeći probleme i pripremiti se u tri minute
Glatka koža bez kompromisa: trajno uklanjanje dlačica laserskim tretmanom
11
sat
Glatka koža bez kompromisa: trajno uklanjanje dlačica laserskim tretmanom
Žene, obožavat ćete ovu novost u Malla: Self Love Beauty Studio od sada i u Splitu! Walk-in koncept- bez termina, kad god poželiš
19
sat
Žene, obožavat ćete ovu novost u Malla: Self Love Beauty Studio od sada i u Splitu! Walk-in koncept- bez termina, kad god poželiš
Vlažnost u domu: zašto odvlaživači pomažu, ali nisu trajno rješenje?
23
sat
Vlažnost u domu: zašto odvlaživači pomažu, ali nisu trajno rješenje?
Kako je Bar Split postao najpoželjnija blagdanska destinacija za sladokusce i ljubitelje koktela
1
dan
Kako je Bar Split postao najpoželjnija blagdanska destinacija za sladokusce i ljubitelje koktela
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.