MUZEJ ILUZIJA U SPLITU Edukacija, interakcija, zabava i nezaboravno iskustvo za sve uzraste

Idealan za najmlađe koji će po prvi puta osjetiti iluziju, ali i za one koji misle da su već sve u životu vidjeli


Nakon New Yorka, Pariza, Šangaja, Dubaija, Kuala Lumpura i još 13 svjetskih destinacija, od sada iluziju možete vidjeti i osjetiti u gradu pod Marjanom. U samom centru Splita, poviše bivšeg kina Central na više od 300 kvadrata nalazi se 70 eksponata koji će vas očarati, prevariti, dobro nasmijati, ali i zabaviti.

Iza svake iluzije nalazi se znanost, a kako funkcionira Vortex tunel, stol klonova, obrnuta soba i kosa soba objasnit će vam muzejski vodiči u obilasku koji traje oko sat vremena. Muzej je opremljen pametnim shopom i pametnom igraonicom temeljenom na Dilemma games didaktičkom programu, odobrenom od Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Muzej iluzija ne poznaje dobne granice, idealan je za najmlađe koji će po prvi puta osjetiti iluziju, ali i za one koji misle da su već sve u životu vidjeli.

Edukacija, interakcija, zabava i nezaboravno iskustvo glavna su obilježja Muzeja iluzija, a upravo sada je idealno vrijeme za posjetiti ga. Uz osiguranu protočnost posjetitelja bez međusobnih kontakata i uz poštivanje epidemioloških mjera, svi uvjeti za sat vremena nezaboravnog iskustva su osigurani.

Muzej iluzija je hrvatski koncept koji je 2015. nastao u Zagrebu, a od tada se proširio u 20 zemalja diljem svijeta. Jedinstven je po svom pristupu, kombinaciji edukacije, interakcije i zabave, a svi eksponati su proizvedeni u Hrvatskoj.

Muzej je otvoren svakog dana od 9:00 do 22:00, a nalazi se u ulici Andrije Kačića Miošića 2.

Vidimo se u muzeju u kojem jedino smijeh i zabava nisu iluzija!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime