Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

MIRISI DOMAĆE KUHINJE NA POJIŠANSKOJ Pokupi za doma: Bistro Ćiba osvojilo nepca Splićana uvijek svježom i ukusnom hranom

SPONZORIRANI SADŽRAJ24. travnja 2020. 00:38
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Dobar dan- uputih pomalo sramežljivo mom sugovorniku vlasniku Bistroa Ćiba u Splitu.

Zašto sramežljivo, pa bilo mi je neugodno što nisam nikada bila u restoranu koji postoji već pet godina i nikada ne zatvara svoja vrata, što nam govori da je to ipak mjesto koje ne ovisi o strancima i turizmu.

Ljubazno me pozdravi šjor Stanko, a ja ponovno potonem kada sam ga morala upitati da mi objasni gdje se Ćiba nalazi.

- Znaš li di je crkva Gospe od Pojišana i onaj mali parking odmah uz glavnu cestu desno prije križanja na kojoj se gradi nova pumpa?

- A znam- upalila mi se lampica, znam otprilike.

- E tamo je Ćiba, moja birtija, malo domaće misto sa 30-ak sjedećih mjesta koje je četvrtak-petak-subota-nedilja uvik puno za ručak, tako da pripazi kad otvorimo za goste jer stol treba rezervirati.


- Šjor Stanko, kako biste okarakterizirali Vašu ponudu jela? Jeste li mesni restoran, riblji, na žlicu?

-Jako jednostavno i pomalo drugačije- nastavlja gazda, što ujutro kupim to ću skuvat, kod mene nema poma zimi, niti grill povrća, ima samo sezonsko i time se vodim. Obid po domaće. Ima svega od manistre, rižota, grilla, ribe, ma svega, ali sezonsko.

Kad mi je nabrajao današnju dnevnu ponudu jela, moram priznati da sam poželjela ugasiti štednjak i otići po rižot od šparoga, ramsteak u dalmatinskim travama i tunu s blitvom.

Dođi na ponistru i - pokupi za doma!

Bisto Ćiba svoj opstanak ne prepušta slučaju te se prilagođava svim propisanim mjerama prevencije u ovoj pandemičnoj situaciji zato su otvorili ponistru svoje Ćibe i njihovu spizu možete „pokupiti za doma“.

Pristupačne cijene, gazdin moto- šta kupim to ćete izist i sezonska spiza za mene su dovoljan razlog da sutra ne kuham.

 

Bistro Ćiba, Pojišanska 34
Narudžbe na 099 427 0333

https://web.facebook.com/Bistrociba/

Radno vrijeme ili kada možete preuzeti hranu:

pon-sub

11-16 h

bistro_ciba(1)
GALERIJA
Kliknite za pregled
Moja reakcija na članak je...
Ljubav
6
Haha
0
Nice
1
What?
0
Laž
2
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
8
sat
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
20
sat
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
Fešta u kaštelanskom outletu: Sveti Nikola djeci će dijeliti poklone, a roditelj osim brutalnih sniženja čekaju fritule i kuhano vino
24
sat
Fešta u kaštelanskom outletu: Sveti Nikola djeci će dijeliti poklone, a roditelj osim brutalnih sniženja čekaju fritule i kuhano vino
Poklon koji usreći baš svaki put
1
dan
Poklon koji usreći baš svaki put
ENTER konferencija: U četvrtak počinje najveći obrazovni događaj godine
2
dan
ENTER konferencija: U četvrtak počinje najveći obrazovni događaj godine
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.