LUKSUZNA DELICIJA Janjeći kotleti sa Swarovski kristalima – Novi gastronomski hit iz Dubaija po prvi put stiže u Hrvatsku

Vlasnik novog splitskog restorana kaže da je kombinacija kristala s domaćom hrvatskom janjetinom dobitna formula koja će zadovoljiti najzahtjevnija nepca

Jelo koje je oduševilo šeike iz arapskih zemalja uskoro možete pronaći i na jelovniku jednog domaćeg restorana. Janjeći kotleti sa Swarovski kristalima po mnogima su najluksuznije jelo ikada pripremljeno, a do sada su se mogli kušati samo na dvorovima i luksuznim jahtama. Restoran Familija u Žrnovnici prvi je restoran u Europi koji će u svoju ponudu uvrstiti ovo cijenjeno jelo.

Uskoro drago kamenje s pozicijama mesa

Sam proces pripreme ovog jela je ostao tajan, a vlasnik restorana Darko Slivar potvrdio nam je kako se oko recepta konzultirao s nekim od najboljih svjetskih chefova koji su ga podržali u ovoj ideji.

Kažu kako je kombinacija kristala s domaćom hrvatskom janjetinom dobitna formula koja će zadovoljiti najzahtjevnija nepca. Uskoro planiraju uvesti i druga jela  koja će uparivati različito drago kamenje s pozicijama mesa koje najbolje idu uz njih.

Razne mogućnosti plaćanja

Cijena ovog jela kreće se od 250.000 kn na više, ovisno o gramaži i količini dragog kamenja. Restoran nudi i opciju plaćanja na rate uz hipoteku na nekretninu.

GASTRO INTERVJU Darko Slivar: „Restoran Familija u Žrnovnici otvara svoja vrata 5. travnja“

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
74
Hagić
0
Hmmm
6
Plač
1
Grrr
9
Molim?
14

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime