Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

LJUBITELJI PIZZE U SPLITU BIT ĆE ODUŠEVLJENI Otvoren "Pizza Place Kebabsito Plus" u Vukovarskoj

"Ljudi u Splitu obožavaju pizzu. I način na koji svraćaju na kebab želim prenijeti i na pizze. Pogotovo način preuzimanja. Pa sad zamislite vozite se autom po gradu i želite pojest pizzu"
SPONZORIRANI SADRŽAJ9. veljače 2023. 08:29
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

U Splitu je otvoreno novo mjesto za probati odličnu pizzu. U Vukovarskoj ulici odmah pokraj Kebabsita u srijedu se otvorila Pizzeria pod nazivom „Pizza Place Kebabsito Plus“ koja nudi više vrsta srednjih pizza i pizza cutove.

Na jelovniku smo naišli i na pizzu kebab.

Razgovarali smo s vlasnikom Robertom koji je ujedno i vlasnik Kebabsita (pa vjerujemo da kvaliteta pizza neće biti upitna).

Pizza Place Kebabsito Plus  1
GALERIJA
Kliknite za pregled

Što vas je potaknulo da otvorite pizzeriu i to odmah pokraj popularnog Kebabsita?

Moja ljubav prema pizzama je jednaka kao i ljubav prema kebabu. Prije nego što sam otvorio Kebabsito radio sam po sezonama kao pizza majstor. Cilj mi je bio prvenstveno ljudima ponuditi pizza cutove. Popularne „picete“.

Na otvaranju vam je došlo dosta ljudi. Jeste to očekivali?

Pa iskreno i jesam. Više je to bila znatiželja u smislu da vidimo mi jesu li mu pizze dobre kao i kebab. (smijeh).

I koja im je reakcija?

Za sad odlična. Ono što mi se svidjelo je da su ljudi komentirali izbor pizza cutova. Da nije samo miješana i margarita nego da ima svega za svakoga.

Rekli ste da vam je cilj bio ponuditi ljudima pizza cut-ove? Zašto vam je baš to bio cilj?

Ljudi u Splitu obožavaju pizzu. I način na koji svraćaju na kebab želim prenijeti i na pizze. Pogotovo način preuzimanja. Pa sad zamislite vozite se autom po gradu i želite pojest pizzu.

Vi bi miješanu jedan prijatelj bi s kulenom, al ovaj treći bi margaritu. Nazovete da vam se pripreme ta 3 pizza-cuta i dođete ih pokupit. Svi sretni zadovoljni. (Smijeh)

Kakvi ste s radnom snagom s obzirom da je ona svugdje problem a vi se širite?

Uff na knap. Konstantno tražimo nove radnike al odaziv bude slab. Upravo tražimo radnike za rad u  Kebabsitu, te prodavače pizza za Kebabsito Plus. Natječaji su otvoreni te se svi mogu prijaviti na email: kebabsito1@gmail.com.

Za kraj smo se uvjerili da je stvarno pizza ukusna i ne preostaje nam ništa drugo nego poželjeti Vam puno sreće i uspjeha u radu

Hvala Vam, također.

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
25
Haha
8
Nice
8
What?
4
Laž
4
Sad
2
Mad
20
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
(FOTO) UŽIVO S PROKURATIVA: Advent otvoren, večeras Ružica Čović!
17
sat
(FOTO) UŽIVO S PROKURATIVA: Advent otvoren, večeras Ružica Čović!
Sveti Nikola danas stiže u Mall of Split, najmlađe očekuje slatko iznenađenje!
18
sat
Sveti Nikola danas stiže u Mall of Split, najmlađe očekuje slatko iznenađenje!
Ružica Čović & bend otvaraju Advent na Prokurativama: Detaljan program blagdanskog "it-spota"
1
dan
Ružica Čović & bend otvaraju Advent na Prokurativama: Detaljan program blagdanskog "it-spota"
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
2
dan
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
2
dan
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.