Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

Kreće Tjedan restorana u AC Hotelu by Marriott Split: Čak tri menija za ručak i večeru po super cijeni

Meniji i cijene koje obaraju s nogu
SPONZORIRANI SADRŽAJ 15. ožujka 2024. 15:18
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Tjedan restorana, tradicionalna manifestacija koja za cilj ima promovirati hrvatsku gastronomsku scenu u suradnji s ugostiteljskim objektima, danas kreće u svom 28. izdanju.

Restorani koji sudjeluju u Tjednu restorana izlaze u susret gostima putem posebne promotivne ponude, a koncept je napravljen po uzoru na svjetske metropole te prilagođen hrvatskom tržištu. Ova se manifestacija održava dva puta godišnje, tijekom jeseni i uoči proljeća.

Laureto 2

Ovogodišnja manifestacija trajat će od 15. ožujka do 24. ožujka, a njoj će se pridružiti i restoran Laureto koji posluje u sklopu AC Hotela by Marriott Split smještenog u najvišem hrvatskom neboderu - Dalmatia Toweru.

Tako će ljubitelji gastronomije moći uživati u tri menija, mesnom, ribljem i vege tijekom ručka i večere. Sve menije osmislio je ugledni chef Laureta Goran Šikić.

Laureto 1 2

MESNI MENI

Francuska juha od luka
Pileći temeljac, mediteransko bilje, gratinirani sir

Fuži s raguom od junetine i tartufima
Gljive, trakice parmezana, ulje tartufa, mikro bilje

Black Forrest Torta
Višnja, Mascarpone, crna čokolada

3

RIBLJI MENI

Losos&Stracciatella
Dimljeni losos, straciatella sir, ulje bosiljka

Filet bijele ribe
Krema od celera, brokula, emulzija naranče

Mousse od kestena
Kakao biskvit, mrvljeni keks, gel od šipka

4 2

VEGE MENI

Juha od pečenih paprika i rajčica
Krutoni, ulje bosiljka

Rižoto od pečene bundeve
Odležani baslamic, tallegio sir, mladi špinat, bučino ulje

Čokoladna sfera
Ricotta, med, bijela čokolada

5

Ručak je predviđen u terminu od 12:00 do 16:00 sati, a večera od 18:00 do 22:00 sata. Cijena ručka iznosi 22 eura po osbi, a cijena večere 24 eura po osobi, a u cijenu je uključena i čaša vrhunskog Prosecca po osobi.

Rezervirajte svoj stol na vrijeme pozivom na broj 091 735 2351.

Pozivamo vas na užitak u vrhunskoj gastronomiji idućih 10 dana po akcijskim cijenama i očaravajućoj atmosferi impresivnog Dalmatia Towera. Flyer tjedan restorana (2)

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
2
Haha
1
Nice
5
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Otvoren je Amaris Esthétique – novi centar za zdravlje, mršavljenje i oblikovanje tijela u Splitu
1
dan
Otvoren je Amaris Esthétique – novi centar za zdravlje, mršavljenje i oblikovanje tijela u Splitu
Arriva i Brioni udružili snage: karta od Zagreba do Zadra samo četiri, a do Splita pet eura
2
dan
Arriva i Brioni udružili snage: karta od Zagreba do Zadra samo četiri, a do Splita pet eura
Unesite božićni ugođaj cvijećem u svoje domove i obitelji
2
dan
Unesite božićni ugođaj cvijećem u svoje domove i obitelji
Ideje za božićne poklone: Evo kako pronaći dar koji zaista znači
2
dan
Ideje za božićne poklone: Evo kako pronaći dar koji zaista znači
Dolaze li turisti u Dalmaciju zbog gastronomije? Nakon velikog istraživanja pokrenut ambiciozan projekt, prve godine u fokusu je – dalmatinska kuhinja
3
dan
Dolaze li turisti u Dalmaciju zbog gastronomije? Nakon velikog istraživanja pokrenut ambiciozan projekt, prve godine u fokusu je – dalmatinska kuhinja
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.