U subotnjoj audicijskoj emisiji Zvijezda na scenu je došao još jedan momak iz Splita koji se predstavio kao bivši plesač, a trenutno radi kao konobar u jednom splitskom kafiću.

Sinišu Vidovića smo imali priliku gledati u X Factoru 2016. godine kad je dogurao do Kuće sudaca. Nakon showa jedno vrijeme se prestao baviti pjevanjem i nastavio kao plesač u raznim spotovima i mjuziklima da bi radi ozljede prestao i plesati. Siniša piše pjesme, svira klavir i uživa u glazbi u svoja četiri zida i trebalo mu je puno vremena da se odvaži na ovaj korak te da svoj talent i san podijeli sa širom javnošću.

Odlučio je svoj glas dodatno izbrusiti u Udruzi Zlatni mikrofon u Splitu i pokušati donijeti publici svoju emociju kroz izvedbu pjesme Hello Lionela Richieja. Jedini koji nije bio zadovoljan njegovom izvedbom bio je Tonči Huljić koji mu je nakon pripetavanja ipak postao mentorom, iako je Siniša priželjkivao Ninu Badrić.

Žiri je kod Siniše prepoznao veliku karizmu i emociju u interpretaciji te je prošao u sljedeći krug. Kako će se boriti uz još dvoje Splićana koji su prošli dalje, pratit ćemo u nastavku showa.1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime