Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

Koje je najpopularnije meso na roštilju?

SPONZORIRANI SADRŽAJ20. svibnja 2020. 13:44
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Napokon je vrijeme je za druženja na otvorenom i omiljeni nam roštilj!
Sigurno ste već odradili proljetne radove i uredili svoje vrtove, dvorišta i balkone. Napokon su nam večeri toplije i vrijeme je da izvadite ljetne ukrase, upalite lampice i uživate u najboljem društvo svojih najbližih.

Roštilj postoji otkada je čovjek otkrio vatru, a tokom stoljeća postao je omiljen u svim kulturama. Primjerice, jeste li znali da je u SAD-u roštiljanje zaista sport. Tijekom godine i diljem zemalja SAD-a, organizira se više stotina događaja na kojima grill-majstori odmjeravaju snage. Nagrade se nekad penju i do 100.000 pa i više tisuća dolara! Ne čudi jer u SAD-u 4 od 5 kućanstva ima roštilj i koristi ga čak pet puta mjesečno.

Što se peče na roštilju ovisi od zemlje do zemlje. U SAD-u, primjerice, najviše se roštiljaju pljeskavice za hamburger, odresci, hot dog (kobasice) i piletina, dok je kod nas najčešća ‘meta’ roštilja ćevap. Tu su potom kobasice i pljeskavice. Stoga ti donosimo naš izbor koje ponosno priprema svaki grill majstor. Provjeri i ti zašto!

Kako biste na vrijeme dobavili sve sastojke, tu je i Online trgovina horeca.hr. Jednostavno klikneš, izabereš proizvode i sve ti stiže na tvoju kućnu adresu. Izvrsno, zar ne? A tebi ostaje dovoljno vremena za pripremiti pravu vatru za roštilj i družiti se sa svojim najdražima.

Do kraja mjeseca imaju i akciju na temu Roštilj, a iz ponude bismo izdvojili za svakoga ponešto.

Jeste li znali da – provjereno, imaju najbolje debrecinke koje pucketaju dok ih jedete. Vrhunski užitak! Uz njih odlično paše i senf Bakina kuhinja!

Za ljubitelje burgera, osim klasičnih pljeskavica, u ponudi imaju čak i pileći Gran burger, a za prave gurmane izdvajamo goveđe burgere Aberdeen Angus ili Bovino. Za pravi sočan ukus, prepočili bismo Barbecue umak.

Za sve klasičare koji ne mogu zamisliti roštilj bez ćevapa, izdvojili smo Sarajevske ćevape. Radi se o junećim ćevapima koji su rađeni po originalnoj sarajevskoj recepturi.

U ponudi su i klasični miješani ćevapčići koji su sad i na super cijeni. Uz njih preporučamo nezaobilazne somune, a od priloga ajvar Bakina kuhinja.

Već se veselimo sunčanom vikendu i mirisu roštilja.
Roštiljajmo odgovorno i kupujmo online!
KUPI ODMAH!

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
0
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
8
sat
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
20
sat
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
Fešta u kaštelanskom outletu: Sveti Nikola djeci će dijeliti poklone, a roditelj osim brutalnih sniženja čekaju fritule i kuhano vino
24
sat
Fešta u kaštelanskom outletu: Sveti Nikola djeci će dijeliti poklone, a roditelj osim brutalnih sniženja čekaju fritule i kuhano vino
Poklon koji usreći baš svaki put
1
dan
Poklon koji usreći baš svaki put
ENTER konferencija: U četvrtak počinje najveći obrazovni događaj godine
2
dan
ENTER konferencija: U četvrtak počinje najveći obrazovni događaj godine
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.