Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

KEBABSITO JE HIT: Vrhunskoj kvaliteti kebaba ne mogu odoljeti ni brojni poznati Splićani!

SPONZORIRANI SADRŽAJ16. veljače 2021. 01:15
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

U Splitu je prošle jeseni otvoreno mjesto gdje se može probati kebab vrhunske kvalitete.
Riječ je o lokalu Kebabsito smještenom na dnu Vukovarske ulice pokraj Q shopa na adresi Drage Ivaniševića 18.

Do danas su Kebabsitu "ljubav iskazali" brojni poznati Splićani pa su među redovnim gostima imena poput Antonija Plazibata, Jurice Galića Juke ili Romana Obilinovića - Žorža.

kebabsito(1)
GALERIJA
Kliknite za pregled
11-14-kebabsito-1
GALERIJA
Kliknite za pregled

Kebabsito team čini mlada ekipa puna pozitivne energije.

Ljubitelji kebaba u Kebabsitu mogu probati juneći ili pileći kebab bilo u tortilli, lepinji ili u salati te ga dodatno obogatiti raznoraznim svježim namirnicama i umacima koji se rade po posebnoj recepturi Kebabsito teama. U ponudi se našao i Ayran. Popularno tursko osvježavajuće piće koje savršeno pristaje uz kebab. Našli su se u meniju i falafeli, pomfrit, onion ringsi mozzarela štapići, ali ono po čemu je ovaj lokal specijaliziran i zbog čega je ubrzo došao na dobar glas su velike porcije i kvaliteta. Ljudi prepoznaju šta valja i to nam je drago jer ne smije se dogoditi da poslužimo kebab pa da gost ide kući i pojede još jedan sendvič jer mu je bilo malo.

Uvijek friško

Ljudi inače imaju predrasude prema kebabu iz razloga što postoje mjesta koja se ne pridržavaju određenih pravila. Jedno od osnovnih pravila je da se kebab smije peći 48 sati te nakon toga ga treba ukloniti i staviti novi bez obzira koliko ga je ostalo. Postoje ljudi koji ga smrzavaju i odmrzavaju više dana umjesto da ga nakon 48 sati uklone pa upravo iz tog razloga dolazi do te famozne rečenice: neću više nikad pojesti kebab. Postoje tu i drugi segmenti da kebab bude pravi, a to su svježe namirnice i higijena. Kvalitetu kebaba nakon dobrog mesa određuju svježe namirnice i higijena prostora. Ne može se u kebab posluživati rajčica narezana prije par dana ili uvenula zelena salata, kaže nam Robert, vlasnik Kebabsita.

Ono što ističe u Splitu je dostava.

11-14-kebabsito-8
GALERIJA
Kliknite za pregled

Problem u Splitu je dostava. Svi su naviknuti na dostavu a kebab je najbolji kad se konzumira na licu mjesta. Kad se vidi ta priprema mesa, te salate, umaci, rezanje mesa i ostale dobre stvari, dok se u dostavi to ne može prezentirati. On na kućnu adresu stigne u roku od 15-20 minuta omotan u foliju, pomalo hladan zbog umaka i salata koji ohlade meso dok stigne na određenu adresu i tako on izgubi svoju kvalitetu pa me ljudi koji me poznaju znaju nazvati i reći kako kebab nije isti kao kad su ga probali u Kebabsita ili nepoznati ostave komentar na stranicama za dostavu kako je meso bilo hladno ili lepinja bila suha. Svima njima se ispričavam jer ono što želim prezentirati je pravi kebab a to je moguće jedino na "licu mjesta" kaže nam Robert.

Ne čekajte, dođite u Kebabsito u Vukovarskoj! https://www.dalmacijadanas.hr/wp-content/uploads/2020/11/zorz.ogg

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
0
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
1
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
AI Navigatori: Europski Erasmus+ projekt koji gradi most između umjetne inteligencije i obrazovanja
1
dan
AI Navigatori: Europski Erasmus+ projekt koji gradi most između umjetne inteligencije i obrazovanja
Nova trgovina Stanić Diskont u Kaštel Gomilici već je otvorena – osvoji 2 x 100 eura za kupovinu
2
dan
Nova trgovina Stanić Diskont u Kaštel Gomilici već je otvorena – osvoji 2 x 100 eura za kupovinu
Završnica Adventa na Kampusu uz koncert Andree Šušnjare
2
dan
Završnica Adventa na Kampusu uz koncert Andree Šušnjare
Kuhar ste i ljubitelj tradicionalne dalmatinske kuhinje? Prijavite se na masterclass s vrhunskim chefovima i sudjelujte u stvaranju prvog Manifesta hrvatske kuhinje
2
dan
Kuhar ste i ljubitelj tradicionalne dalmatinske kuhinje? Prijavite se na masterclass s vrhunskim chefovima i sudjelujte u stvaranju prvog Manifesta hrvatske kuhinje
Znamo gdje je i kada novi koncert Ane Uršule Najev
3
dan
Znamo gdje je i kada novi koncert Ane Uršule Najev
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
Copyright © 2017-2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.