JOŠ BOLJA ŽUTA SRIJEDA Svi čekaju “žuti” dan u Cityju, no ovoga puta zaista je poseban

Već tradicionalno je prva srijeda u mjesecu u City Centeru one rezervirana za shopping uz najbolje popuste, a vjerovali ili ne - tijekom kolovoza ona nudi još pogodnosti!

Postoje neke srijede kojima se veselimo malo više, a jedna od njih je omiljena Žuta srijeda. Već tradicionalno je prva srijeda u mjesecu u City Centeru one rezervirana za shopping uz najbolje popuste, a vjerovali ili ne – tijekom kolovoza ona nudi još pogodnosti!

A već brzi pogled na popuste bit će dovoljan razlog da ove srijede svratite u omiljeni shopping centar. Naime, dm časti s 15% na ukupnu kupovinu iznad 200kn, Müller nudi 15% popusta na cjelokupan asortiman proizvoda s odjela drogerije i prirodnog kutka, L’Occitane uveseljava s 15% na odabrane proizvode za hidrataciju i njegu lica, a Farmacia i Ljekarna SDŽ priključuju se popustima koji sežu do 40%,  a odnose se na velik dio asortimana.

20 posto na novu kolekciju ili sav asortiman

Neodoljivim popustima u shopping zovu i druge trgovine u City Centeru one. Tako vas u Adidasu čeka 20% na novu kolekciju, Hervis nudi 20% na baš sav asortiman, dok The Athletes Foot časti s 20% na redovne cijene te dodatnih 10% na već sniženi asortiman.

Centra svoje kupce uveseljava popustom koji se penje do 40%, dok cijene artikala iz ljetne kolekcije u Ulli Popken padaju čak 20%. Svakako zavirite u Endi centar, Ghetaldus optiku, Optiku Andu i Optiku Optotim jer je ova srijeda idealna prilika da svoju kolekciju naočala obogatite novim modelom po super cijeni. Prije shoppinga, provjerite baš sve popuste koji vas čekaju ove Žute srijede.

Spremne su i tri nagrade uz koje ćete s lakoćom uskočiti u nezaboravne ljetne avanture

Ne zaboravite da za potrošenih 1.000 kuna na info pultu, uz predočenje računa, sasvim besplatno možete preuzeti svoju #citylovesgreen shopper torbu neodoljivog natpisa uz koju ćete plijeniti pažnju gdje god se pojavite.

A spremne su i tri nagrade uz koje ćete s lakoćom uskočiti u nezaboravne ljetne avanture. Naime, sve do 8. kolovoza imate priliku sudjelovati u City điru, nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti električni bicikl Torpado Apollo T245, električni romobil Legoni SPEED ili pak električne koturaljke Segway Drift. I zato nakon shoppinga ne zaboravite sačuvati račune u minimalnom iznosu od 100 kuna i sudjelovati u nagradnoj igri, a sve detalje o načinu prijave potražite na City đir. Sretno!

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
5
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
3
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime