Iako je ovo možda najneobičniji početak školske godine u povijesti, vašim đacima ipak treba kvalitetna obuća, nova, topla odjeća te raznovrstan školski pribor i oprema. A najjednostavnije je kupiti sve na jednom mjestu. Odlične jesenske kolekcije ispunile su police City Centera one, pa će shopping za školarce biti užitak.

Dopustite im da sami odaberu ono u čemu se osjećaju ugodno i lijepo, uz, naravno, vaše savjete zlata vrijedne. Ne zaboravite na novu torbu, bilježnice, olovke, likovni pribor i sve ono što će školarcima biti potrebno da uspješno savladaju sve prepreke ove školske godine.

Na raspolaganju vam je skoro 200 trgovina u kojima ćete pronaći baš sve što vam treba – bez obzira na potrebe, ukuse i kućne budžete.

A vaš shopping može završiti spektakularnom nagradom – novim Citroënom C3! Svaki račun u minimalnom iznosu od 100 kuna iz bilo koje trgovine, sve do 15. rujna, je vaša ulaznica za sudjelovanje u nagradnoj igri. Zatražite kupon na Mjestu za informacije, ispunite ga, ubacite u za to predviđenu kutiju i pričekajte izvlačenje. I ne zaboravite sačuvati račune s kojima ste se prijavili. Više saznajte na Sve za školu + novi auto.

Ove školske godine odvezite se u nove avanture uz City Center one!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime