Aktualna Miss Hrvatske Ivana Mudnić krenula je predstavljati Hrvatsku u Kinu, tamo će boraviti mjesec dana, a završni spektakl očekuje nas 9. prosinca na otoku Sanya. Naša ljepotica kao svoju prednost vidi visinu i kategoriju Top Model, koju će kako nam je samouvjereno rekla – osvojiti.

Ove godine Ivana u Kinu nosi odjeću zvučnih hrvatskih dizajnera, među kojima su Zoran Aragović s brendom BiteMyStyle, Ivica Skoko koji je napravio dizajnersku haljinu i nacionalnu haljinu, dok će u kategoriji Top Model nositi dizajnersku haljinu Džemile Dilberović. Odjevne predmete Ivana će upotpuniti s cipelama Deichmann. Kako bi upotpunila svakidašnje odjevne kombinacije za nju su se pobrinuli dizajneri nakita Chantal, Jo-Jo Design i Colleraj.

– Ivana u Kini mora zablistati! Svaka finalistica Miss World nosi puno odjevnih kombinacija kako bi predstavile svoje dizajnere i ljude s kojima rade u svojim zemljama. Direkcija je ove godine izabrala 3 vrlo posebna dizajnera i potpuno različita u svome radu kako bi svijetu pokazali da možda jesmo mala zemlja, ali s puno kreativnosti i entuzijazma – izjavila je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime