Bilo da volite casual stil ili pak naginjete poslovnim kombinacijama – znate da vas u Peek&Cloppenburgu uvijek čekaju neodoljive kombinacije. Bilo da kupujte povoljnije brandove ili volite ‘uložiti’ u vječne, dizajnerske komade – upravo u ovoj trgovini pronaći ćete široki izbor i jednog i drugog. A kada svemu tome pribrojite neodoljivih 20% popusta na sve – jasno je da je nezaboravan shopping pred vratima.

Samo u srijedu i četvrtak, 18. i 19. studenog, sve vlasnike P&C kartice očekuje ovaj popust kojega bi zaista bilo šteta propustiti. A ako karticu nemate – izradite je na blagajni prije nego krenete u shopping pustolovinu.

A pustolovina ovdje ne završava jer su i drugi brandovi u City Centeru one pripremili odlične ponude. Tako u Humanicu možete pronaći novi omiljeni par cipela ili čizama uz 50% popusta na cijeli asortiman. Odlične popuste koji sežu čak do 50% pripremili su i Shooster, Aldo, L’occitane,  Fashion&Friends, C&A, Galileo i brojni drugi brandovi. Prije kupovine se informirajte o popustima, napravite shopping šalabahter u kojem će vam pomoći inspiracija sa City Mix&Matcha i iskoristite najbolje od onoga što vam se pruža.

Iako su cijene pale, mjere sigurnosti i čistoće nisu! Naprotiv! Kako biste uživali u bezbrižnom shoppingu, City Center one osigurao je dodatne mjere zaštite. Ipak, neophodno je da se pridržavate preporuka i na taj način čuvate sebe i pazite druge!

Prije Black Fridaya, prije prosinačke shopping groznice – pronađite idealne komade za hladne dane po sniženim cijenama, samo u City Centeru one.

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
3
Plač
0
Grrr
5
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime