Poznato je koliko je lako nakupiti kilograme dok je za skidanje potrebno uložiti puno više truda.  Izbjegavanje ogledala i nezadovoljstvo izgledom alarm su za promjenu. Stručna pomoć je uvijek  dobrodošla te se analizom tijela i prilagodbom prehrane individualno pomažu promijeniti neke od ustaljenih navika dok vrhunski aparati ubrzavaju oblikovanje tijela. Pomalo zvuči nemoguće ali brzi dolazak do željene linije ostvarili su brojni klijenti poliklinike Dermamed.

Stalno stručno usavršavanje i traženje najboljeg rješenja za potrebe klijenata rezultiralo je  novim uređajem Cryo Sonic koji dolazi iz iste tvornice kao i već poznati i dokazano učinkoviti Med2Contour i Med Contour Multipower.

Cryo Sonic sonda u sebi integrira dvije sonde Med Contour Multipowera, ultrazvučnu i radiofrekvencijsku uz dodatno hlađenje. Tehnologija 3 u 1 je dobitna kombinacija što ovaj revolucionarni uređaj i dokazuje. Hlađenje površine kože omogućava jako prodiranje ultrazvuka u potkožno masno tkivo dok radiofrekvencija prodire unutar slojeva kože i snažno je zateže. Isporučuje se puno više energije u kraćem vremenu te je tretman brz i ugodan. Aktiviranjem različitih postavki aparata rad se prilagođava problematici koju tretiramo. Tako je moguće raditi samo na zatezanju kože, uklanjanju celulita ili još učinkovitije rješavati masne naslage.

CRYO SONIC istovremeno:
1. Kao i Med Contour snažno uklanja masne stanice.
2 .Djeluje na vezivno tkivo koje tvori neravnine na koži te istovremenim otapanjem masnih stanica i zatezanjem vezivnog tkiva briše celulit.
3. Potiče stvaranje novog kolagena te znatno povećava elastičnost i zategnutost kože.

Tretmanima poput Cryo Sonica, Cryo liftinga, Med2Contoura, Med Contour Mulitpowera, elektrostimulacijom te limfnom drenažom tijelo brzo dobiva željeni izgled, a zadovoljstvo i oduševljenje rezultatima naših klijenata su ono što nas čini sretnima i obvezuje nas svakim danom biti sve bolji i učinkovitiji u svom poslu.

Inovacija 3 u 1 u tretmanima lica

S godinama koža se opušta i lice poprima umoran i tužan izgled. Cryo Lifting tehnologija 3 u 1 nezamjenjiva je u tretmanima podizanja i zatezanja kože lica, vrata i dekoltea. Nježna snaga uređaja Cryo Lifting vidljivo mijenja izgled opuštene kože kojoj se prirodno vraća mladenačka elastičnost i brišu bore. Time ovaj tretman dugotrajno osigurava dobar tonus, a vitaminski kokteli seruma i hijalurona dodatnu svježinu kože. Dubinska hidratacija i obnova kože iznutra posebno su važne u ljetnom periodu kako bi zaštitni sloj kože spriječio površinsku dehidriranost te gubitak vlage u potkožju. Stručni tim poliklinike Dermamed upoznati će vas s mogućnostima i predložiti tretman ili individualni plan tretmana sukladno stanju vaše kože.

Poliklinika DERMAMED, Poljička cesta 28b 2.kat, Split, 021/785-828, info@dermamed.hr

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime