Pravi pod uvelike pridonosi atmosferi vašeg doma. Od kuhinje u kojoj volimo eksperimentirati s novim receptima, preko dječje sobe gdje se prepuštamo igri i zabavi na mekanom i toplom podu, pa sve do dnevnog boravka u kojem semožemo potpuno opustiti i hodati bosi –pravilan odabir poda je od izuzetne važnosti. EGGER Pro kolekcija 2021+ donosi nove podove koji se uklapaju u sve prostorije, a kvalitetom i izgledom odgovaraju svim vašim zamislima te općenito visokim standardima u opremanju podova.

Design GreenTec podovi – prirodno dobar odabir

Uz Design GreenTec se možete potpuno opustiti, jer ovi podovi su namijenjeni dugotrajnom i zahtjevnomkorištenju. Njihovapovršina je iznimno otporna i izdržava sva opterećenja svakodnevnog života – pa čak i igre s vašim kućnim ljubimcima. S druge strane, posebna UV zaštita čuva površinu od sunca, zbog čega ovi podovi dugo godina zadržavaju svojuboju i besprijekorni izgled.

Nema više straha od vlage, jerEgger GreenTec podovi su vlagootporni do 72 sata, zahvaljujući posebnoj vlagootpornojnosivoj ploči.Stoga su idealni za kuhinje, hodnike, zimske vrtove i sve ostale prostorije izloženije vlazi. S ovim podovima na najljepši način možete kombinirati udobnost stanovanja i funkcionalnost, a rezultat je ugodan osjećaj prirodnosti bez vinila i PVC-a.

Comfort podovi – pluteni podovi za udoban dom

Tražite li mekani i tihi pod za svoju spavaću sobu? Idealno rješenje su Egger Comfort podovi – najtopliji, najmekši i najtiši podovi od pluta s kojima ćete se osjećati udobno već od prvog koraka. Njihova tajna su dva sloja pluta koja zadržavaju toplinu i prigušuju zvukove. Sjedenje i igranje na podu postaje zabavno, a koračanje nečujno. Zbog toga su ovi podovi savršen izbor za spavaće, dječje i hotelske sobe, joga studija te sve druge prostorije u kojima se volite maksimalnoopustiti.

Potpuno usklađivanje interijera – od poda do namještaja

Želite uskladiti dekor poda s radnom pločom, vratnicama ili drugim komadom namještaja? Nema problema, jer mnogi podovi iz nove kolekcije podova su usklađeni s postojećim Egger pločastim materijalima za izradu namještaja. Ovo omogućuje stvaranje harmoničnog ozračja u vašem interijeru, bez obzira želiteli potpuno uskladitidekor poda s dekorom namještaja ili se pak poigrati sa skladnim dekorima u sličnim tonovima.

Kvalitetna svojstva i dugogodišnja garancija

Ne morate se više bojati ogrebotina i udaraca, jer površinska struktura Egger podova je izuzetno otporna na habanjete pruža dugogodišnju garanciju – čak i do 25 godina.S ovim podovima u svoj dom naprosto unosite zdravo stanovanje. Oni se proizvode bez PVC-a, zbog čega su ekološki prihvatljiviji od mnogih drugih podova na tržištu, a imaju i posebna antibakterijska svojstva koja smanjuju broj bakterija te sprječavaju njihovo daljnje razmnožavanje.

Bogatstvo dekora za svaki stil uređenja

Egger nudi veliki izbor modernih dekora, boja i struktura koji će vas ostaviti bez daha, bilo da volite drvo, kamen, mramor, beton ilidruge zanimljive reprodukcije. Od brodskog i rustikalnog izgleda, preko svijetlihskandinavskih dekora i toplih smeđihChevron nijansi,pa sve doautentičnih dekora hrasta, sigurni smo kako ćete u tvrtki Max & Morispronaći onaj idealni Egger pod koji će vas jednostavno oduševiti od prvog koraka.

Provjerite koji pod najbolje odgovara vašem prostoru uz pomoć Egger konfiguratora podova.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime