Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

IDEALAN LJETNI RUČAK Jednostavan recept za savršen ručak: Krakovi za peku s kumpirom

SPONZORIRANI SADRŽAJ20. kolovoza 2021. 15:38
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Volite jela ispod peke, a ne znate kako ih ispravno pripremiti? Ako još niste isprobali krakove za peku, nemojte čekati jer će vas oduševiti mekoćom mesa kojeg upotpunjuju okusi mladog krumpira, mrkve i luka.

Mirisi i okusi ljeta i u vašem domu! U suradnji s Diskontom Stanić donosimo recept koji će zasigurno oduševiti sve oko vas.

KRAKOVI ZA PEKU S KUMPIROM

SASTOJCI:

    • 1 pakiranje Pedro krakova za peku 800 g
    • 500 g krumpira
    • 2-3 mrkve
    • 3 češnja češnjaka
    • 1 glavica crvenog luka
    • maslinovo ulje
    • sol i papar

PRIPREMA:

    • Smrznute Pedro krakove za peku prokuhati 15-ak minuta u posoljenoj vodi. U međuvremenu ogulite krumpir i narežite na ploške.
    • Pećnicu zagrijati na 200˚C. Prokuhane krakove prebaciti u posudu za pečenje zajedno s krumpirom. Dodajte češnjak, narezanu glavicu crvenog luka i mrkvu te začinite.
    • Sve skupa zaliti maslinovim uljem i vodom ili bijelim vinom po želji i prekriti folijom.
    • Peći 90-ak minuta dok krakovi i krumpir ne omekšaju. Pred kraj skinuti foliju i peći još 15-ak minuta dok se krumpir ne zapeče. Po želji pospite svježe sjeckanim peršinom.
Moja reakcija na članak je...
Ljubav
4
Haha
0
Nice
1
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Znamo gdje je i kada novi koncert Ane Uršule Najev
6
sat
Znamo gdje je i kada novi koncert Ane Uršule Najev
Vodeći hrvatski distributer zlata i srebra otvara svoja vrata u Dubrovniku!
7
sat
Vodeći hrvatski distributer zlata i srebra otvara svoja vrata u Dubrovniku!
Znate li što se krije iza naziva Brunchkalar? Advent na Zapadnoj obali donosi novu blagdansku tradiciju!
12
sat
Znate li što se krije iza naziva Brunchkalar? Advent na Zapadnoj obali donosi novu blagdansku tradiciju!
Što bolje opisuje Dalmaciju od ovih šest tradicionalnih jela?
2
dan
Što bolje opisuje Dalmaciju od ovih šest tradicionalnih jela?
Kako je Livio iz Marčane uklonio vlagu i plijesan u svom domu i apartmanu
2
dan
Kako je Livio iz Marčane uklonio vlagu i plijesan u svom domu i apartmanu
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
Copyright © 2017-2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.