Poštovani umirovljenici!

Umirovljenički problemi su nam svakoga dana sve veći, a pogotovo u ovo doba COVID-19. Rijetko se može u javnom životu čuti bilo kakva rasprava na temu umirovljeničkih problema, a kamoli da se u tom pravcu nude nekakva rješenja i da se isti rješavaju.

S druge pak strane u Republici Hrvatskoj imamo registriranih dvanaest stranaka koji u svojem programu rada propagiraju umirovljeničku problematiku. Imamo i jednog saborskog zastupnika s čijim radom ne možemo biti zadovoljni. Sve u svemu moglo bi se reći da se problemi ne rješavaju.

Zbog toga smo se nas nekolicina entuzijasta odlučili registrirati još jednu političku stranku s ciljem da se uistinu pomogne umirovljeničkoj populaciji u rješavanju nagomilanih problema. Nadamo se da će našu ideju slijediti i druge umirovljeničke stranke, udruge i pojedinci kojima ćemo ponuditi suradnju. Samo zajedno možemo ostvariti zadane ciljeve te time olakšati život umirovljenika.

Tako je dana 08.12.2020 godine registrirana politička stranka „HRVATSKI UMIROVLJENICI ZAJEDNO“ sa sjedištem u Zagrebu, Rudeška cesta 142, te je ista ujedinjena sa „Strankom umirovljenika Hrvatske – Blok umirovljenici zajedno (SUH)“ koja je time i brisana iz Registra političkih stranaka.

Predsjednik stranke Hrvatski umirovljenici zajedno je dipl. inž. Spajić Branko, umirovljenik iz Samobora.

hrvatskiumirovljenicizajedno@gmail.com

Rudeška cesta 142, Zagreb

Dodatne informacije možete pogledati na Facebook stranici.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
5
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
4
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime