Gospodin Savršeni, hrvatska inačica planetarno popularnog The Bachelora, sniman je i u Vodicama, a što su natjecateljice i ‘savršeni tip’ radili u Vodicama vidjet ćemo uskoro jer je show jučer krenuo s emitiranjem.

U najavi za show izmjenjuju se kadrovi Vodica, i to hotela Olympia sky, plaže Vruje, hotela Punta i vodičkog akvatorija koji su poslužili kao pozadina za ovaj show koji možete pratiti na RTL televiziji od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat.

Prvi put u Hrvatskoj tako je krenuo svjetski show Gospodin Savršeni u kojem se 19 žena natječe za naklonost jednog ‘gospodina savršenog’ Gorana Jureneca, inače 38-godišnjeg Hrvata rođenog u Njemačkoj kojeg bi navodno svaka majka poželjela za zeta, piše ŠibenikIn.

Goran je bio maneken, bavio se profesionalnom košarkom, jednu godinu studirao je i medicinu, a pohađao je i glumačku školu u Los Angelesu.

Završio je studij nutricionizma i postao fitness trener. Manekenska karijera otvorila mu je brojna vrata pa tako i za sudjelovanje u njemačkoj verziji showa Are you hot?, u kojoj je na kraju i pobijedio i postao najseksepilniji dečko u Njemačkoj.

Goran je kazao kako je njegova idealna djevojka ona koja voli uživati u istim stvarima kao on, javlja ŠibenikIn.‘Gospodin Savršeni’ je kadrove sa snimanja u Vodicama podijelio i na svom Instagramu.2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime