Gledanje filmova na velikom platnu uvijek je poseban doživljaj. Udobna sjedala, ukusne kokice, pravo društvo i mrak kino dvorane potrebni su za početak nove pustolovine. Svaki naslov lansira nas u novi svijet, svaki obrat u radnji proživljavamo duboko, svaka akcijska scena živa je i skoro pa opipljiva, a sudbine likova postaju nam izuzetno važne. I ništa nam taj doživljaj ne može zamijeniti. A kada imamo priliku u kino otići gratis – onda je baš sve savršeno.

Svaki četvrti odlazak u kino – besplatan!

Zato je Cineplexx osmislio posebnu akciju u kojoj je svaki vaš četvrti dolazak u kino – besplatan. Od 1.10. pa sve do kraja godine na blagajni kina zatražite voucher na kojem ćete prikupljati naljepnice za svaki dolazak u kino. Kada dođete četvrti put i skupite četvrtu naljepnicu – ulaznicu nećete morati platiti. Zvuči odlično, zar ne?

Javite prijateljima i rezervirajte svoje mjesto u udobnim sjedalima Cineplexx kina i bacite se na skupljanje naljepnica. Voucher vrijedi do 31.1.2021. i možete ga iskoristiti za 2D ili 3D film po izboru. O detaljima se dodatno informirajte na web stranicama kina.

Vidimo se!

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime