Gastro stil je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u opremanju ugostiteljskih objekata. Svojim klijentima pruža profesionalnu uslugu savjetovanja, izrade mikrolokacija i nacrta, opremanja, servisiranja opreme te edukacije osoblja. Njihov simpatičan tim sastoji se od izrazito motiviranih i stručnih ljudi, a svoje iskustvo i stručnost posvećuju posebice svakom klijentu. Njihova misija i vizija su pomoći ugostiteljima ostvariti ciljeve i snove uz korištenje najnovijih tehnologija, praćenje trendova i ispunjavanje zakonskih regulativa.

Zastupaju niz renomiranih svjetskih brendova, a ekskluzivno predstavljaju inovativni pisač za napitke naziva Ripples Maker. Ovaj originalan uređaj pretvara uobičajena pića s pjenom poput piva, kave, koktela i sl. u nezaboravno iskustvo.

Ugostitelji mogu sami odabrati dizajn koji će nacrtati na pjeni ili mogu prepustiti gostima da sami biraju slike i natpise. Za otisak slika i slova koriste se prirodne namirnice premium kvalitete, a uređaj je povezan s posebnom aplikacijom pomoću koje se gosti mogu fotografirati ili napraviti selfie koji će biti otisnut na pjeni naručenog napitka. Na ovaj način gosti mogu međusobno naručiti ili dobiti od barmena poruke, čestitati si rođendan, zaželjeti sreću, izraziti ljubav; mogućnosti su beskrajne.

Najvažnije je istaknuti da će ugostitelji prigodnom i simpatičnom porukom na piću gostima pružiti nezaboravno iskustvo zbog kojeg će se gosti kontinuirano vraćati u željeni restoran ili bar. Za izradu slike potrebno je svega deset sekundi tako da crtanje na pjeni ne utječe na vrijeme posluživanja pića, a okus napitka ostaje nepromijenjen. Odabirom Ripplesovog uređaja kreirat ćete posebno iskustvo i atmosferu u svom baru kojemu gosti neće moći odoljeti.

Za poseban izgled ohlađenih napitaka brine Hoshizaki ledomat koji je sinonim za japansku preciznost, kvalitetu i pouzdanost. Ovaj hi-tech suvremen ledomat proizvodi specijalne i unikatne oblike leda koji gostima pružaju potpuni doživljaj uživanja u koktelima. Ovakav led ne razrjeđuje piće i zbog svoje gustoće se polako otapa, a kako sustav za stvaranje leda koristi isključivo svježu vodu, zajamčena je i najviša kvaliteta leda.

Još jedan novi proizvod u ponudi Gastro stila je sušilo za tijelo i kosu luksuznog brenda Nubo. Sušilo se vrlo jednostavno montira na sve tuš kabine u kupaonicama, a namijenjeno je opuštajućoj aeromasaži i sušenju kompletnog tijela i kose poslije tuširanja. I ovaj novi uređaj pružit će gostu novo i posebno iskustvo i doživljaj.

Bogata ponuda Gastro stila uključuje profesionalnu kuhinjsku i rashladnu opremu, parnokonvekcijske peći Houno, vitrine Lenari, hladnjake i zamrzivače Desmon, rashladnu opremu Forcar, perilice čaša i posuđa Elettrobar, a vrše izradu šankova, radnih stolova, sudopera, napa, visećih ormarića i regala po mjeri.

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime