Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

GASTRO SPEKTAKL NA OBROVU Najbrži nož osvaja do tisuću eura, a David Skoko filetira jadransku tunu

Gastronomski događaj koji je prošle godine izazvao interes mnogih kuhara i prolaznika, kako brzinom rezanja tako i mirisom kapule u zraku, održava se i ovoga petka na Besa Me Mucho Adventu na Obrovu
PROMO/ Foto: Press9. prosinca 2024. 12:55
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Gastronomski događaj koji je prošle godine izazvao interes mnogih kuhara i prolaznika, kako brzinom rezanja tako i mirisom kapule u zraku, održava se i ovoga petka na Besa Me Mucho Adventu na Obrovu.

Natjecanje “Metro Najbrži nož” okupit će vješte kuhare kojima je nož obavezan dodatak i glavni alat u kuhinji. Prije svakog šufigavanja, poširanja, pečenja ili kuhanja potrebno je narezati kapulu, i to pravilno i brzo, u što kraćem roku, a što veću količinu.

Tko je bio najbrži, najprecizniji, najvještiji i tko je prolio najviše suza ocjenjivat će renomirani chefovi Marko Gajski, Ivan Pažanin te David Skoko, a najbrži nož može osvojiti glavnu nagradu u vrijednosti od 1.000 eura, dok drugo mjesto donosi 700, a treće 300 eura.

Novost ove godine je da je uvedeno i natjecanje “Najbrži nožić”, za kuhare do 18 godina, na kojem se mladi kuhari ili oni koji to tek žele postati natječu za prestižnu prvu nagradu - stažiranje u restoranu s Michelinovom zvjezdicom, LD restoran na Korčuli. Najbrže nožiće ocjenjivat će mladi i perspektivni chefovi, Toni Boban, Dino Šeparović te Filip Mihanović.

Natjecanje je zamišljeno tako da kuhari moraju izrezati što više kapule u zadanom roku od 5 minuta. Natjecatelj se natječe koristeći svoj nož, a sve ostalo osigurava organizator. Natjecanje Najbrži nož počinje u 15 sati, a Najbrži nožić u 17 sati.

Prijave su otvorene do 13.12. u 14:59, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na broj +385 95 8021 322, uz ime i prezime, godine kuharskog iskustva i naziv ugostiteljskog objekta.

Za kraj dana, od 19 sati organizatori su pripremili jedinstveni cooking showroom. David Skoko demonstrirat će pravilno korištenje noža u filetiranju jadranske tune, koju će restorani Corto Maltese i PiNKU fish & wine servirati unutar jelovnika te večeri.

Ulaz na sva događanja Besa Me Mucho adventske zone je besplatan, a jedini uvjet za ulazak u zonu je davanje bese.

Rezervacije stolova za večernji dio programa možete izvršiti direktnim pozivom na broj restorana: Corto Maltese (021 587 201) i PiNKU fish & wine (021 411 905) ili putem web stranice https://pinkusplit.com/

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
0
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
1
Sad
1
Mad
1
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
FOTOGALERIJA Splićani su SRCE! U 2 sata skupili 2.480 eura za Dječji dom Maestral i oborili hrvatski rekord!
24
sat
FOTOGALERIJA Splićani su SRCE! U 2 sata skupili 2.480 eura za Dječji dom Maestral i oborili hrvatski rekord!
JOKER FASHION PORTFOLIO: Blagdanska modna romansa
1
dan
JOKER FASHION PORTFOLIO: Blagdanska modna romansa
Fiskalizacija 2.0 donosi kazne do 66.360 € - kako izbjeći probleme i pripremiti se u tri minute
1
dan
Fiskalizacija 2.0 donosi kazne do 66.360 € - kako izbjeći probleme i pripremiti se u tri minute
Glatka koža bez kompromisa: trajno uklanjanje dlačica laserskim tretmanom
1
dan
Glatka koža bez kompromisa: trajno uklanjanje dlačica laserskim tretmanom
Žene, obožavat ćete ovu novost u Malla: Self Love Beauty Studio od sada i u Splitu! Walk-in koncept- bez termina, kad god poželiš
2
dan
Žene, obožavat ćete ovu novost u Malla: Self Love Beauty Studio od sada i u Splitu! Walk-in koncept- bez termina, kad god poželiš
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.