Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

Gala večer u Zori Bila povodom 12. Međunarodnog festivala "Taste the Mediterranean"

Broj mjesta je ograničen, a rezervacije su obavezne. Za više informacija i rezervacije možete se obratiti restoranu Zora Bila na broj +385 99 292 0919.
SPONZORIRANI SADRŽAJ21. listopada 2024. 15:56
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Restoran Zora Bila, smješten na splitskim Bačvicama, i ove će godine biti jedan od domaćina prestižnog Međunarodnog festivala 'Taste the Mediterranean'. Ovaj festival, koji već tradicionalno okuplja vrhunske chefove iz cijelog Mediterana, slavi mediteransku gastronomiju, promiče održivost u kuhinji te spaja tradiciju i inovaciju. Restoran Zora Bila, pod vodstvom Sandre i Dane Tahirović, koji su priznati po svojoj posvećenosti stvaranju jedinstvenih kulinarskih doživljaja, bit će domaćin gala večere u sklopu ovogodišnjeg programa festivala.

Ekskluzivan meni s potpisom vrhunskih chefova

Chef Sandra Tahirović, koja zajedno sa suprugom Danom vodi restoran Zora Bila, osmislila je poseban meni za ovu gala večeru. Na meniju će se naći neka od njezinih najkreativnijih jela, poput selekcije malih zalogaja te kombinacije cikle i pastrve, uz pratnju pažljivo odabranih vina vinarije Katich, uključujući Rose i Kujundžuša vina.

Uz nju, na ovoj gala večeri nastupit će i renomirani chef Issam Rhachi iz Maroka, izvršni chef hotela Park Hyatt u Marrakechu, koji je prepoznat kao jedan od najtalentiranijih chefova svoje generacije. Chef Rhachi donosi spoj marokanske tradicije i francuske tehnike te će predstaviti jela poput langoustina i kombinacije romba i artičoka, uz vina kao što su Sauvignon blanc i Pošip Katich.

Desertni spektakl s potpisom Dragane Kovačević

Za savršeni završetak večeri, pobrinut će se pastry chefica Dragana Kovačević, koja je proglašena Gault&Millau najboljom slastičarkom Hrvatske za 2024. godinu. Njezina strast prema slastičarstvu rezultirala je vrhunskim desertima koji su vizualno privlačni i inovativni po svojim okusima. Na meniju će biti desert u kombinaciji s Aura teraninom i proseccom, kao i petit four – završni slatki zalogaj zaokružit će ovo kulinarsko putovanje.

O restoranu Zora Bila

Restoran Zora Bila, koji nosi ime po pjesmi "Zora bila", simbolizira spoj ljubavi i strasti prema kuhanju koje Sandra i Dane Tahirović dijele već više od dva desetljeća. Njihova kuhinja temelji se na vrhunskim mediteranskim namirnicama, a jelovnici se stalno mijenjaju kako bi gostima ponudili nova, kreativna jela inspirirana najzdravijim namirnicama svijeta. U njihovom restoranu gosti ne samo da uživaju u ukusnim jelima, već i u obiteljskoj atmosferi koja vlada tijekom svakog obroka.

Rezervacije i informacije

Cijena menija uparenog s vinima iznosi 105 eura po osobi. Broj mjesta je ograničen, a rezervacije su obavezne. Za više informacija i rezervacije možete se obratiti restoranu Zora Bila na broj +385 99 292 0919.

Ne propustite priliku sudjelovati u ovoj jedinstvenoj večeri koja slavi mediteransku kuhinju kroz prizmu vrhunskih chefova i nezaboravnih okusa!

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
4
Haha
0
Nice
0
What?
1
Laž
0
Sad
0
Mad
1
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Arriva i Brioni udružili snage: karta od Zagreba do Zadra samo četiri, a do Splita pet eura
23
sat
Arriva i Brioni udružili snage: karta od Zagreba do Zadra samo četiri, a do Splita pet eura
Unesite božićni ugođaj cvijećem u svoje domove i obitelji
1
dan
Unesite božićni ugođaj cvijećem u svoje domove i obitelji
Ideje za božićne poklone: Evo kako pronaći dar koji zaista znači
1
dan
Ideje za božićne poklone: Evo kako pronaći dar koji zaista znači
Dolaze li turisti u Dalmaciju zbog gastronomije? Nakon velikog istraživanja pokrenut ambiciozan projekt, prve godine u fokusu je – dalmatinska kuhinja
2
dan
Dolaze li turisti u Dalmaciju zbog gastronomije? Nakon velikog istraživanja pokrenut ambiciozan projekt, prve godine u fokusu je – dalmatinska kuhinja
FOTOGALERIJA Splićani su SRCE! U 2 sata skupili 2.480 eura za Dječji dom Maestral i oborili hrvatski rekord!
3
dan
FOTOGALERIJA Splićani su SRCE! U 2 sata skupili 2.480 eura za Dječji dom Maestral i oborili hrvatski rekord!
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.