Eno-gastro priča restorana Noir nastavlja se ovog petka i subote

Splitski restoran Noir ovog petka i subote nastavlja svoju eno-gastro priču u suradnji s vinarijom Skaramuča


Vinarija Skaramuča jedna je od najvećih privatnih vinarija Hrvatske i vlasnik najvećeg vinograda na prostoru Dingača. Vinogradi se nalaze na istaknutim položajima poluotoka Pelješca, pripadaju položaju Pelješke župe i Dingača.

Nevjerojatan entuzijazam, nadnaravna snaga, žudnja za stvaranjem i radom te vjera u uspjeh krasili su čovjeka koji je od nepregledne šume i kamena napravio mali vinogradarski raj koji i one najzavidnije ostavlja bez daha.

Upravo Tu kvalitetu prepoznali su i u Noira, i u nekoliko prethodnih mjeseci ostvarili izuzetnu suradnju sa vinarijom Skaramuča koja je rezultirala novim eno gastro vikendom u Splitu.

Menu od tri slijeda tradicionalnih jela pelješkog kraja nudi se za svega 120 kn uz promotivne cijene Skaramuča vina.

Trenutak strasti. Upravo na taj način možemo opisati evente u restoranu Noir jer čine poveznicu vinu, društvu, prijateljstvu, kulturi, gastronomiji. Jednom riječju gostima.

Uz prekrasan moderni ambijent, ugodna atmosfera, vrhunska ponuda jela po pristupačnim cijenama, tjedna ponuda jela u tri slijeda za 125 kn, izuzetno ljubazno osoblje koje nas je osvojilo svojim znanjem i šarmom, kućni sommelier, samo su neke od karakteristika radi kojih već sada trebate rezervirati svoj stol u Noira koji se smjestio u Bihaćkoj ulici 2 B (prizemlje zgrade Lavčević)

Stoga Vas pozivamo da nam se pridužite u trenutku strasti restorana Noir.

REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO NA VRIJEME(+385958376083) i vidimo se ovog petka i subote u Noira.

MENU

PREDJELO
Miješana salata

GLAVNO JELO
Vepar u umaku od smokava ili Brancin s mišancom

DESERT
Pijavičinski mendul

Cijena: 120 KN

dani_pijavicno_001
vinska_karta
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime