Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

Eno-gastro priča restorana Noir nastavlja se ovog petka i subote

SPONZORIRANI SADRŽAJ23. srpnja 2020. 13:17
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Vinarija Skaramuča jedna je od najvećih privatnih vinarija Hrvatske i vlasnik najvećeg vinograda na prostoru Dingača. Vinogradi se nalaze na istaknutim položajima poluotoka Pelješca, pripadaju položaju Pelješke župe i Dingača.

Nevjerojatan entuzijazam, nadnaravna snaga, žudnja za stvaranjem i radom te vjera u uspjeh krasili su čovjeka koji je od nepregledne šume i kamena napravio mali vinogradarski raj koji i one najzavidnije ostavlja bez daha.

Upravo Tu kvalitetu prepoznali su i u Noira, i u nekoliko prethodnih mjeseci ostvarili izuzetnu suradnju sa vinarijom Skaramuča koja je rezultirala novim eno gastro vikendom u Splitu.

Menu od tri slijeda tradicionalnih jela pelješkog kraja nudi se za svega 120 kn uz promotivne cijene Skaramuča vina.

Trenutak strasti. Upravo na taj način možemo opisati evente u restoranu Noir jer čine poveznicu vinu, društvu, prijateljstvu, kulturi, gastronomiji. Jednom riječju gostima.

Uz prekrasan moderni ambijent, ugodna atmosfera, vrhunska ponuda jela po pristupačnim cijenama, tjedna ponuda jela u tri slijeda za 125 kn, izuzetno ljubazno osoblje koje nas je osvojilo svojim znanjem i šarmom, kućni sommelier, samo su neke od karakteristika radi kojih već sada trebate rezervirati svoj stol u Noira koji se smjestio u Bihaćkoj ulici 2 B (prizemlje zgrade Lavčević)

Stoga Vas pozivamo da nam se pridužite u trenutku strasti restorana Noir.

REZERVIRAJTE SVOJE MJESTO NA VRIJEME(+385958376083) i vidimo se ovog petka i subote u Noira.

MENU

PREDJELO
Miješana salata

GLAVNO JELO
Vepar u umaku od smokava ili Brancin s mišancom

DESERT
Pijavičinski mendul

Cijena: 120 KN dani_pijavicno_001 vinska_karta

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
0
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
AI Navigatori: Europski Erasmus+ projekt koji gradi most između umjetne inteligencije i obrazovanja
14
sat
AI Navigatori: Europski Erasmus+ projekt koji gradi most između umjetne inteligencije i obrazovanja
Nova trgovina Stanić Diskont u Kaštel Gomilici već je otvorena – osvoji 2 x 100 eura za kupovinu
1
dan
Nova trgovina Stanić Diskont u Kaštel Gomilici već je otvorena – osvoji 2 x 100 eura za kupovinu
Završnica Adventa na Kampusu uz koncert Andree Šušnjare
2
dan
Završnica Adventa na Kampusu uz koncert Andree Šušnjare
Kuhar ste i ljubitelj tradicionalne dalmatinske kuhinje? Prijavite se na masterclass s vrhunskim chefovima i sudjelujte u stvaranju prvog Manifesta hrvatske kuhinje
2
dan
Kuhar ste i ljubitelj tradicionalne dalmatinske kuhinje? Prijavite se na masterclass s vrhunskim chefovima i sudjelujte u stvaranju prvog Manifesta hrvatske kuhinje
Znamo gdje je i kada novi koncert Ane Uršule Najev
2
dan
Znamo gdje je i kada novi koncert Ane Uršule Najev
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
Copyright © 2017-2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.