Restoran Noštromo ove godine slavi 20 godina tradicije. Želja nam je pomicati granice kao i prezentirati visoku gastronomiju krenuvši od vrhunske namirnice koja je osnova svega kada pričamo o gastronomiji. Ovu subotu od 19:30h u našem restoranu imate priliku kušati najcjenjenije vrste mesa, razne pozicije mesa Japanskog goveda s najvišom ocjenom kvalitete.

Cijena ove kvalitete i pozicije mesa doseže vrijednost i preko 2000 kn za kg u nabavi.

Želja nam je servirati Vam nešto što nemate priliku kušati svaki dan. Naš chef Zlatko Marinović večeru je osmislio u 3 slijeda i svaki slijed prati čaša vrhunskog vina kao i prezentacija chefa.

Cijena večere po osobi je 700 kn što nam pokriva trošak nabave skupe namirnice. Na prvom mjestu nam je edukacija i užitak naših gostiju, a ne zarada.

Info i rezervacije ☎️ 091 405 6666

Meni

1. Pašteta morskog psa, obogaćeni list kulena i otočkog pršuta, krema šparoga i umak od sira iz mišine + misno vino Pošip Čara

2. Kobe – goveđi biftek
Wagyu A5, goveđi rib eye
Wagyu top A5, entrecote / 21dkg
Prilozi i demi-glace umak + vino rezerva dingač Radović 2016

3. Sladoled od vanilije obložen orašastim plodovima, umak od smokve zaliven uljem koštica grožđa + slatko vino Radović

Restoran Noštromo i portal Dalmacija Danas poklanjaju večeru za dvoje sretnika ovu subotu u 19:30 sati. Zapratite restoran na društvenim mrežama i napišite koga vodite sa sobom. Igramo se do subote ujutro, sretno.

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
15
Haha
2
Hagić
9
Hmmm
1
Plač
2
Grrr
4
Molim?
5

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime