DVORANA NA GRIPAMA RASPRODANA “Splićanke” dobile novi termin, a mi vas vodimo na događaj koji se ne propušta

Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na ovom kazališnom spektaklu na Gripama nazovite već danas na 091 972 0540 i rezervirajte svoje ulaznice


Kad je Gradsko kazalište mladih pred tjedan dana najavilo kako zbog velikog interesa za predstavom “Splićanke”, a u želji da se dostojno oproste od Splita, posljednju izvedbu ovog kultnog cabareta izvode 28. prosinca u maloj dvorani “Gripe” malo tko je vjerovao u ovakav ishod.

Naime u samo nekoliko dana i mala dvorana “Gripe” potpuno je rasprodana!

No, to nije sve. Kako zahtjevi za ulaznicama i dalje pristižu sa svih strana donesena je velika odluka:

Novi termin “Splićanki” je u nedjelju 29. prosinca u 20 sati u maloj dvorani “Gripe”!

Za komentar smo upitali ravnatelja GKM-a Ivu Perkušića.

– Naši telefoni ne prestaju zvoniti, sugrađani zaustavljaju glumice po gradu žaleći se da opet nisu ulovili ulaznice za kupiti. Jedna gospođa se javila s Hvara odakle stiže s društvom od 20 prijateljica, a sad joj treba još 18 ulaznica koje naprosto nemamo. Cijeli vikend proveli smo u kazalištu zajedno sa svim suradnicima vijećajući što učiniti, križajući i sastavljajući nove rasporede i sada s olakšanjem možemo najaviti da smo napravili sve moguće i nemoguće i otvorili novi termin predstave 29. prosinca u 20 sati u maloj dvorani ŠC “Gripe”, rekao nam je Perkušić.

Najavljena spektakularnu novogodišnja izvedba ne sumnjamo bit će po mnogočemu posebna. Na Gripe stiže impozantna bina od čak 80 kvadrata, kao i veliki kazališni zastori koji će ovu dvoranu pretvoriti u pravo kazalište.

Same “Splićanke” kažu kako su nikad spremnije za veliko ovogodišnje finale smijeha i onog pozitivnog ludila koje ova predstava pruža.

Ukoliko ste u onoj manjini koja ovu predstavu još nije pogledala požurite po svoje ulaznice jer kad su “Splićanke” u pitanju ne treba nikad čekati do zadnjeg dana!

Ulaznice možete kupiti na blagajni dvorane Gripe svaki dan, pa i vikendom, od 16 do 20 sati (izuzev 25. prosinca) te online putem www.croatia-tickets.com

Cijena ulaznica za tribinu iznosi vrlo povoljnih 60 kuna, a za parter 80 kuna zahvaljujući potpori prijatelja kazališta Bakra Steak & Pizza Bara i Konobe – Pizzerie Lučac.

Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na ovom kazališnom spektaklu na Gripama nazovite već danas na 091 972 0540 i rezervirajte svoje ulaznice.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime