Visoko personalizirana usluga, educirano i predano osoblje te vrhunska domaća hrana samo su neke od prednosti Dolis tvrtke za organizaciju događanja. Voditelj vjenčanja na raspolaganju je mladencima u bilo kojem trenutku kako bi osigurao da njihov najvažniji dan bude besprijekoran. Bilo da se radi o intimnom vjenčanju, velikoj svadbenoj proslavi, krštenju ili pak poslovnom domjenku, Dolis Wedding and Event može ispuniti sva Vaša očekivanja te Vam pružiti visoko kvalitetnu razinu usluge i učiniti Vašu prigodu nezaboravnom!

Nakon što je 2005. godine otvorila vrata svoje prve sale Podi u Dugopolju, Dolis Weddings & Events tvrtka svoj je asortiman polivalentnih dvorana proširila 2009. godine salama Lesnina te 2017. godine Porta Salonae u sklopu hotela Salona Palace u Solinu. U planu je izgradnja najveće višenamjenske dvorane u regiji, sale „Idra“ u sklopu koje će biti moguće organizirati događanja za do 800 uzvanika.

Osvojite darivanja za vječanja

Osim usluga najma dvorana te organizacije vjenčanja i privatnih te poslovnih događanja, Dolis u sklopu svog koncepta posjeduje i posebni odjel Salona Catering, u potpunosti specijaliziranu i posvećenu pripremi i usluživanju hrane. U svojoj ponudi nude raznovrsne menu-e za sve tipove domjenaka, proslava i različitih događanja.

Na Facebook stranici Dolis weddings & events u tijeku je darivanje za vjenčanja u Dugopolju koji traje do 01. srpnja 2020. godine. Sudjelujte i osvojite vrijedne darove!

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime