Još uvijek tražite mjesto gdje otići za doček Nove godine? Želite vrhunsku zabavu do jutarnjih sati? Bogati glazbeni program? Da imate uključenu hranu i da možete konzumirati pića koliko želite bez ograničenja?

Više ne morate tražiti jer imamo ponudu koja se ne odbija!

Kultni restoran Bolero koji se nalazi u sklopu Belvedere zgrade bit će poprište najvećeg svečanog dočeka u zatvorenome prostoru u gradu. Glavni cilj ovog novogodišnjeg dočeka je da se napravi prava domaća fešta gdje će svi gosti otići kući s širokim osmjehom i nezaboravnim uspomenama . Organizatori su osigurali bogati glazbeni program na kojem će nastupit Josip Ivančić & bend, popularna splitska grupa Tip Top & DJ koji će se pobrinuti da zabava ne prestane niti jedne sekunde. Izvođači Vam obećavaju da će napraviti sve da Vam ovaj doček ostane dugo u sjećanju.

Na ovom novogodišnjem dočeku imate osiguranu vrhunsku hranu, neograničenu konzumaciju pića + bocu žestokoga po cijeni već od 279 kuna po osobi za visoke stolove i 399 kuna po osobi za sjedeće stolove.

Do 20.12. je rasprodano preko 70% kapaciteta, što znači da je više od 280 ljudi već osiguralo ulaznicu za najbolji doček u gradu. Okupite svoju ekipu i nemojte dugo čekati jer mjesta je svakim danom sve manje. Mala napomena da nema rezervacija, već se one potvrđuju isključivo kupnjom karata, koju možete obaviti svaki radnim danom od 17 do 19 sati u restoranu Bolero.

U galeriji možete vidjeti fotografije i video prijašnjih dočeka, ali to je samo mali dio onog što Vas očekuje u Bolera, zato dođite i što prije osigurajte svoju ulaznicu za najluđu noć u godini.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime