Onaj osjećaj kada se svjetla u dvorani ugase, a na velikom ekranu krenu prve sekunde filmske čarolije mnogima je jedan od omiljenih. Nakon poduže pauze napokon se možete vratiti tom osjećaju u vašem omiljenom kinu.

Cineplexx svoja vrata otvara u srijedu, 26. kolovoza i odmah časti! Na dan ponovnog otvorenja, na već dobro poznatoj Cineplexx srijedi, ulaznice za omiljene filmske naslove kreću od samo 22 kune, a uz svaku kupljenu ulaznicu uživat ćete u gratis meniju! Najljepši je to način da se vratite sedmoj umjetnosti i zabavite uz članove obitelji i prijatelje.

A od srijede možete pretpremijerno pogledati i najiščekivaniji ovogodišnji filmski naslov – Tenet. Redatelj Christopher Nolan, kao i ostatak filmske ekipe bili su i više nego tajnoviti oko radnje filma pa filmofili diljem svijeta već mjesecima kreiraju različite teorije, ali svi s velikim nestrpljenjem iščekuju kada će ga moći pogledati i provjeriti što je ovaj genijalni redatelj zaista smislio i snimio.

Naravno, Cineplexx će svoja vrata otvoriti uz detaljno pridržavanje svih preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a pozivaju i sve gledatelje da budu odgovorni i pridržavaju se svih mjera.

Od 26. kolovoza uživajte u filmskoj čaroliji u Cineplexxu City Center one. Sve detalje provjerite ovdje.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime