Konačno je kraj školske godine!- reći će svi učenici. Neki će se odmarati, neki prodavati stare i kupovati nove udžbenike, a neki će se pripremati za maturu.

Osim školskog pribora i školske torbe, kao obvezne školske opreme, najveći dio troškova zauzimaju školski udžbenici. No, u takvim situacijama nameće se antikvarijat, jedino mjesto gdje jeftino možete doći do udžbenika za novu školsku godinu, te se riješiti i prošlogodišnjih koji Vam više ne trebaju.

Antikvarijat Logos ima poslovnice u Splitu, Sinju, Čakovcu i Varaždinu, a za ostale dijelove Hrvatske rade dostave.

Cijena udžbenika je čak do 40% povoljnija u odnosu na cijene novih udžbenika u knjižarama!

Putem maila antikvarijat.logos@gmail.com ili putem Facebook stranice “Antikvarijat Logos” moguće je naručiti cijeli komplet udžbenika za nadolazeću školsku godinu.20% na cjelokupan školski i uredski asortiman

Osim prodaje udžbenika vrše i otkup udžbenika po najpovoljnijim cijenama kao i prodaju školskog pribora gdje pri svakoj kupnji ostvarujete popust od 20% na cjelokupan školski i uredski asortiman. Također u ponudi imaju raznovrsne priručnike za polaganje državne mature, pa ako planirate u nabavku priručnika, Logos je pravi izbor za Vas!

Trenutno radno vrijeme poslovnica u Splitu je (po adresama):

Pistura 2, PON-PET 08:00-20:00

SUB 08:00-14:00

Zrinsko-Frankopanska 12, PON-PET 08:00-16:00
(Za promjene radnog vremena pratite naše objave na Facebook stranici.)

Opremite se na vrijeme u Logosa, prodajom starih udžbenika po najpovoljnijim cijenama, kupnjom udžbenika za nadolazeću novu školsku godinu i kupnjom školskog i uredskog asortimana sniženog 20%!

Molimo Vas da prilikom ulaska u naše poslovnice dezinficirate ruke te držite razmak od 2 metra!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime