DISKONT STANIĆ ZASLUŽAN ZA GURMANSKI STOL NA OVOGODIŠNJEM SPLITSKOM FESTIVALU

Novootvoreni Diskont Stanić na splitskom TTTS-u bio je zadužen za fini gurmanski stol i osvježavajuće sladolede u kojima su uživali VIP gosti sve tri večeri festivala

61. Splitski festival bio je razlog zajedničkog druženja i okupljanja nakon više od godinu dana pandemijskih mjera. Novootvoreni Diskont Stanić na splitskom TTTS-u bio je zadužen za fini gurmanski stol i osvježavajuće sladolede u kojima su uživali VIP gosti sve tri večeri festivala.

U predivnom ambijentu gosti su guštali u glazbenim nastupima vrhunskih glazbenika, a za potpuni dojam Diskont Stanić pripremio je gurmanske plate s finim pršutom, pancetom i tvrdim sirevima iz svoje bogate ponude. Uživalo se u vrhunskim gastro delicijama koje su oduševili goste i bez kojih praćenje glazbenog festivala jednostavno nije bilo potpuno.

Kako bi se rashladili u vrućim ljetnim večerima pobrinuo se Stanićev Ice Cream kutak. Retro škrinja prepuna slasnih sladoleda, poput Milke, Orea, Marsa i Snickersa bila je često posjećena od strane posjetitelja u potrazi za omiljenim.

Djelić atmosfere donosimo u foto galeriji u nastavku.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime