Dentelli klinika iz Splita predstavlja vam prvi u nizu od tri zabavna programa – Dentelli Fashion Show!

Guy Pardillos, mađioničar koji se predstavio hrvatskoj publici i u showu Supertalent, pokazat će najnovije trikove i svoje vještine iz mađionarskog svijeta.

Za smijeh su zaduženi naši popularni stand up komičari iz Splitske Scene, a večeri će se pridružiti i Marko Bilić iz Cigar Club Mareva koji će održati cigar presentation.

Pravi spektakl slijedi kada najbolje hrvatske manekenke prošetaju pistom Dentelli terase u najnovijoj kolekciji kreativnog vizionara i zasigurno jednog od najtalentiranijeg hrvatskih dizajnera!

Igor Djuga predstavit će svoju kolekciju samo za odabrane goste Dentelli Fashion Show-a, a posebne gošće večeri su Dentelli klijentice koje će uz predivnu odjeću Igora Djuge pokazati i svoj najnoviji adut – prekrasni osmijeh.

Za vrhunsku atmosferu i after party zadužen je karizmatični DJ Mathew Bee!

10. Lipnja u 19:00 sati na terasi Dentelli klinike (Mall of Split).

O ORGANIZATORIMA:

Dentelli klinika pruža sve usluge stomatologije na jednom mjestu uz pomoć najmodernije opreme i visoko kvalitetnih materijala. Dentelli klinika se vodi individualiziranim pristupom svakom pacijentu. Naša je misija pružiti iznimnu, visoko kvalitetnu uslugu temeljenu na iskustvu, stručnosti i povjerenju te da opuštajuća atmosfera vedrog prostora, moderno uređenje i šareni dječji kutak za mališane obrišu svaki strah pretvarajući vaš dolazak u ugodan doživljaj. Doktorica Martina Karlo i njen tim stručnjaka garantiraju osmijeh koji će promijeniti vaš život!

Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime