Darija Šarića iznenadio odlazak iz Philadelphije

Nisam znao ništa o mojem prelasku u drugi klub. Tako to ide u NBA, moje je da se nametnem igrama u novoj sredini - kaže hrvatski reprezentativac


Hrvatski košarkaš Dario Šarić NBA karijeru će nastaviti u Minnesota Timberwolvesima nakon jučerašnje iznenadne razmjene igrača između Wolvesa i Philadelphia Sixersa.


Igrači Sixersa Šarić, Robert Covington, Jerryd Bayless i izbor u drugom krugu sljedećeg “drafta” idu u Minnesotu, a u obratnom smjeru nezadovoljna zvijezda Minnesote Jimmy Butler i Justin Patton.

Već je prošlo nekoliko tjedana otkad je Butler zatražio razmjenu iz Minnesote, ali dosad nijedna ponuda nije zadovoljavala Toma Thibodeaua koji je trener i predsjednik košarkaških operacija u klubu. Ipak, loše igre na početku sezone, nepovoljna kemija u svlačionici primorali su Thibodeaua da povuče potez i odlučio se za “paket” Sixersa.
Šarića je iznenadila razmjena, ali poručio je kako se veseli novim izazovima.

– Nisam znao ništa o mojem prelasku u drugi klub. Tako to ide u NBA, moje je da se nametnem igrama u novoj sredini. Vjerujem da ću u tome brzo uspjeti. Kako sam čuo, očekujemo u startu dobar status u Wolvesima – preko svog savjetnika za komunikacije s medijima Marka Bursaća za ŠibenikIN poručio je, između ostalog, hrvatski reprezentativac.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime