Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

[DANI DARIVANJA] Trapula će zarobiti sva vaša čula svojom ugodnom gorčinom, bogatom aromom i mirisom

U proizvodnji TRAPULE korištene su četiri vrste njemačkog ječma, 4 vrste američkog hmelja, domaća vode te američki kvasac
PROMO / Foto: Tap B BrewPub28. prosinca 2022. 19:36
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa
Pivovara i pub Tap B BrewPub na adresi Dinka Šimunovića 14 u Splitu jedinstveno su mjesto gdje dok ispijate vaše omiljeno pivo kroz veliko stakleno okno možete pratiti proces proizvodnje piva.

U ovom brew pubu pit ćete preko 10 vrsta njihovih i 'gostujućih' piva prijateljskih craft pivovara. Pivo koje se služi u pubu je isključivo točeno pivo, istočeno iz hladne komore, čuvano uvijek u hladnim idealnim uvjetima. Pub ima preko 40 sjedećih mjesta i za cilj imaju okupiti craft beer scenu na jednom mjestu.

Iskusni osnivači pivovare svoj prvijenac, ali zato vrhunsko american pale ale pivo, nazvali su imenom 'Trapula'. Četiri vrste hmelja daju Trapuli pravu kombinaciju aroma i usklađenost slada, arome i gorčine. Trapula će vas zarobiti na prvu!

"Prvo pivo koje smo proizveli, kreirano je zajedničkim trudom svih troje partnera u pivovari.
Za prvo pivo odabran je najzastupljeniji stil u craft pivarstvu, svima poznata APA (American Pale Ale). To je stil koju većina pivskih znalaca voli i rado pije, a umjerena gorčina i hmeljna aroma glavni su aduti ovog svijetlog ALE piva.

Kao što joj i samo ime sugerira naša TRAPULA (značenje: zamka/ klopka) će zarobiti sva vaša čula svojom ugodnom gorčinom, a pogotovo bogatom aromom i mirisom. Uvjereni smo da je TRAPULA jedina zamka koju nećete željeti izbjeći, štoviše željet ćete u njoj biti što duže zarobljeni i uživati u aromama i mirisima tropskih i citrusnih nota", kazuju nam.

U proizvodnji TRAPULE korištene su četiri vrste njemačkog ječma, 4 vrste američkog hmelja, domaća vode te američki kvasac, a Dalmacija Danas i Tab B BrewPub daruju jednog čitatelja s paketom pive Trapula 0,33. Sve što trebate učiniti jest otići na FB stranicu Dalmacije Danas i zaigrati nagradnu igru. Sretno!

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
1
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
(FOTO) UŽIVO S PROKURATIVA: Advent otvoren, večeras Ružica Čović!
12
sat
(FOTO) UŽIVO S PROKURATIVA: Advent otvoren, večeras Ružica Čović!
Sveti Nikola danas stiže u Mall of Split, najmlađe očekuje slatko iznenađenje!
13
sat
Sveti Nikola danas stiže u Mall of Split, najmlađe očekuje slatko iznenađenje!
Ružica Čović & bend otvaraju Advent na Prokurativama: Detaljan program blagdanskog "it-spota"
1
dan
Ružica Čović & bend otvaraju Advent na Prokurativama: Detaljan program blagdanskog "it-spota"
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
2
dan
Zimska čarolija u Strelitziji: Radionica vijenaca koja pretvara dom u najljepšu blagdansku priču
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
2
dan
Najukusniji Advent u Zori Biloj: Gastronomski prosinac prepun posebnih događanja
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.