Coerver Kamp u Splitu za djevojčice i dječake od 7 do 15 godina

Coerver® Coaching Performance Akademija namijenjena je igračima od 7 do 15 godina koji već treniraju u klubovima, a na ovaj način žele poboljšati svoju izvedbu dodatno trenirajući po jedinstvenoj Coerver® metodi

Coerver Coaching Croatia i Omladinska škola RNK Split organiziraju 𝐂𝐎𝐄𝐑𝐕𝐄𝐑®𝐊𝐀𝐌𝐏 koji će se održati u Splitu na stadionu Park Mladeži od 20.7.-24.7.2020.

Kamp je namijenjen dječacima i djevojčicama od 7 do 15 godina starosti.

Program kampa za sve polaznike uključuje:

  • Treninge po svjetskoj metodi broj 1
  • Stručna i edukativna predavanja
  • Besplatan mjesec rujan u Coerver Akademiji Split
  • Nogometna oprema (Coerver majice, Adidas hlače i štucne)
  • Ručak i užinu
  • Diplome i medalje za sudjelovanje na kampu
  • Osiguranje polaznika kampa

Cijena kampa iznosi 1.200,00 HRK.

Svi zainteresirani mogu se javiti putem društvenih mreža (@coerver_split) ili na mobitele: 099/ 6959035 (Toni), 091/5034213 (Mario) te na email: toni.volarevic@coervercroatia.com, mario.kutlesic@coervercroatia.com

Što je Coerver® Coaching?

Coerver® Coaching je globalni nogometni edukacijski program nastao inspiriran filozofijom Wiela Coervera, kojeg su 1984. Pokrenuli Alf Galustian i legenda FC Chelseaja, Charlie Cooke.

Od 1984. ciljevi Coerver® Coachinga su:

– Razvijanje vještih, samopouzdanih i kreativnih igrača
– Učiniti nogomet zabavnim za treniranje i igranje
Učiti sportskom ponašanju i poštivanju drugih
– Vrednovati pobjedu, ali ne više od ponašanja i izvedbe
– Pružiti sigurnu sredinu svima pogodnu za učenje

Krajem 70-ih godina prošlog stoljeća, nizozemski osvajač UEFA kupa, Wiel Coerver, napravio je revoluciju u nogometnom treningu. Ponukan nezadovoljstvom zbog manjka individualnih vještina i naglaskom na defenzivu u profesionalnom nogometu, što gušili napadački stil potreban za postizanje pogodaka i privlačenju navijača.

Do tada malo se pažnje pridavalo razvoju individualnih tehničkih vještina zato što nitko zapravo nije znao kako ih podučavati. Također, u to vrijeme vladala je pretpostavka da su tadašnji vrhunski igrači prirodno nadareni tehničkim vještinama za razliku od onih prosječnih.

Coerverov rani fokus bio je na učenju kontrole lopte i 1v1 vještina potičući igrače da ponavljaju poteze nogometnih velikana poput Sir Stanley Matthewsa, Cruyffa, Beckenbauera i Pelea.

1984. Alf Galustian i Charlie Cooke osnovali su ono što je danas diljem svijeta poznato kao Coerver® Coaching.

Coerver® Coaching Performance Akademija namijenjena je igračima od 7 do 15 godina koji već treniraju u klubovima, a na ovaj način žele poboljšati svoju izvedbu dodatno trenirajući po jedinstvenoj Coerver® metodi, a akademije po cijelom svijetu funkcioniraju po istom principu i sa istim ciljem, a to je da do maksimuma dovedu razvoj svakog igrača. To se ostvaruje tako što se svakom igraču omogućuje profesionalni trening, tehnički i psihološki program prilagođen uzrastu, vrhunski uvjeti za trening i podrška i van terena.

Cilj Akademije je kompletan razvoj igrača: VJEŠTINA (tehničko usavršavanje i samopouzdanje), BRZINA (povećanje fizičke brzine, brzine razmišljanja i fokusa), INTELIGENCIJA (preuzimanje odgovornosti i donošenje odluka), DUH (unapređenje stava i razvoj ličnosti igrača), te SNAGA (unapređenje etike i discipline). Na treninzima se radi u grupama od po najviše 12 igrača što omogućava individualni pristup svakome, a svaka 3 mjeseca provode se testiranja sa svrhom efektivnijeg praćenja razvoja.

Coerver Coaching Performance Akademija Split izvrstan je način kako igrača ili igračicu u ranoj dobi formirati na način da se može uklopiti u svaki kolektiv.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime