Dalmacija nije samo riba već i meso, i to ne bilo kakvo meso već meso najbolje kvalitete potvrđuje meni restorana Coccolo u Trogiru. Da se isplati „potegnuti“ do Trogira potvrđuje činjenica da vlasnik restorana Coccolo, kuhar, ugostitelj i poduzetnik Miro Kukanjac ne jede meso nigdje osim u svom restoranu jer samo za kvalitetu svoje gastronomske ponude može garantirati.

Restoran Coccolo je iz dalmatinskog dišpeta iz pizzerije narastao u etablirani mesni restoran, a ljubav prema mesu najviših svjetskih standarda temelj je na kojem je izgrađena iznimno ukusna priča za sva nepca koja uživaju u, ne dobrom, već izvrsnom komadu mesa.
Meso koje možete pojesti u restoranu Coccolo također možete probati u jednom restoranu u New Yorku te jednom restoranu u Dubaiju i nigdje drugdje na svijetu.

Iz Coccola sugeriraju da cijena mora pratiti kvalitetu jer bez iste bi ta kvaliteta bila upitna, ali također priznaju da na nekim steakovima ne posluju s dobiti jer im je bitno biti prepoznatljivima. Gosti koji se vraćaju, oni koji na proputovanjima skrenu s rute samo da bi pojeli izniman steak potvrda su kvalitete, ali i kvantitete sadržaja „pjata“ koji možete pojesti u restoranu Coccolo.

 

Vlasnik Coccola odgovorno tvrdi da meso koje poslužuje nije, kako sam navodi, „frizirano pesticidima“- već kvalitetno i prirodno, pa čak i kada se ne razumijete u kakvoću mesa da jednako uživate u njemu.

Najbolji mesni restoran u regiji

Što kao gost želi dobiti, to kao vlasnik daje svojim gostima na čelu s glavnim kuharom Rokom Pučom. Roko već dvije godine drži dirigentsku palicu kuhinje restorana prateći vlasnikovu želju da se etablira u niši mesnih restorana te da se za Coccolo može reći, bez lažne skromnosti, da je najbolji mesni restoran u regiji.

Meso spremljeno na vrhunskom roštilju, otvorenoj vatri i prirodnom ugljenu, a ujedno je neupitnog podrijetla i kvalitete razlog su zašto ćete se vraćati u restoran Coccolo.

Argentinski premium steak, ribeye steak, leskovačka plata i čista junetina kao glavni sastojak ćevapčića samo su dio gastronomske ponude probrane od vrhunskog mesa.
Iz Coccola su za Splićane pripremili iznenađenje, uskoro se otvara splitski Coccolo s posebnom selekcijom mesa, jer kako kažu Split zaslužuje najbolji mesni restoran.

Naravno pojesti možete i rižote, domaću tjesteninu , dnevne svježe marende, a posebno se hvale temeljcima za jela koji sami prave.

Konkurentske cijene

Treba se napomenuti da u ponudi restorana Coccolo možete pojesti i Kobe iz Japana, meso wellness tretmana, posebno masirano koje se proizvodi u količini od 3-4 tisuće kilograma godišnje, rijetko koji restoran ga ima u ponudi čitavu godinu, a u Coccolu ga uvijek možete pojesti po iznimno konkurentnoj cijeni.

Leskovačka plata restorana Coccolo nadograđena je iskustvom grill majstora Bane Stojkovića rodom iz Leskovca. Bane se osjeća kao kod kuće, a svoj specijalitet- leskovčki roštilj upotpunio je standardni način pečenja s drugim sistemom pravljenja mesa. Njegovo zadovoljstvo selekcijom mesa neupitno je, a posebno se diči upotrebom začina koje svaka kuharica ima u svom domu, bez aditiva.

Ako tražite iznimno dobar mesni meni, deserte rapsodije ukusa, ne lutajte okolo, dođite u Coccolo!1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime