Školska godina je pred vratima i valja se za nju na vrijeme pripremiti. Lagano nam se približavaju malo hladniji, jesenski dani koji podrazumijevaju obnovu garderobe za cijelu obitelj. A uvijek su tu i kozmetičke sitnice čije zalihe je najslađe obnoviti uz popuste. Upravo zato je tu Žuti tjedan – cijeli tjedan prepun neodoljivih popusta u omiljenim trgovinama u City Centeru one.

Do primamljivih 50% popusta na cjelokupni asortiman kroz cijeli tjedan očekuje vas u Cesarici, a 30% u trgovini Natuzzi Editions ukoliko budete plaćali gotovinom. Popust od 20% na sve pronađite u trgovinama Dormeo, Saxx, Athlete’s Foot i brojnim drugima. U Endi centru satove ćete kupiti uz 20%, a naočale uz čak 30% popusta. Naočale, bilo sunčane, bilo dioptrijske, uz odličnih 30% popusta naći ćete u Optikama Anda, Optotim i Ghetaldus.

Odlične popuste na ruksake i drugu opremu za školarce pripremili su adidas, Baby Center, FootballMania, Interspar, Maras i mnoge druge trgovine. A ukoliko prije shoppinga trebate dozu inspiracije – što kupiti i kako to kombinirati – posjetite City Mix&Match i sve vaše nedoumice će biti riješene.

Sve ovo samo je mali dio onoga što vas čeka na Žutom tjednu. Provjerite sve popuste i isplanirajte najbolji shopping u svom City Centeru one.

P.S. Podsjećamo da svaki vaš račun u minimalnom iznosu od 100 kuna može biti račun koji će vam donijeti fenomenalnu nagradu – novi Citroën C3! Zatražite kupon na Mjestu za informacije, ispunite ga i ubacite u kutiju koja se nalazi u prizemlju Centra, tik uz prekrasni Citroën. Sretno!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime