Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

CARPACCIO OD RAJČICE I LUTOSA VEGGIE BURGERA

Fino narezana rajčica posložena na tanjur, posebno i aromatično začinjena, servirana s Lutosa vegetarijanskim burgerom, osvojit će vas na prvu, bilo da trebate fino lagano predjelo ili glavno jelo
SPONZORIRANI SADRŽAJ 5. srpnja 2024. 14:10
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Prva stvar na koju pomislite kada zamislite burger, je komad sočnog mesa. No vremena se mijenjaju, a i ukusi su različiti, stoga je Lutosa Veggie burger odlična alternativa. Ne radi se o komadu pljeskavice od soje s raznim dodacima, ovaj Veggie burger mnogo je izazovniji na prvi pogled, ali i zagriz. Vegetarijanski burger brenda Lutosa proizvodi se od krumpira pomiješanog sa sedam cjelovitih komada povrća (mrkva, grah, kukuruz, crvena paprika, cvjetača i brokula). Oblikovan je kao burger, bez dodatka krušnih mrvica i prethodno pržen u suncokretovom ulju visoke kvalitete, te je idealan kao aromatičan i hranjiv dio obroka. Lutosa Vaggie Burger potražite u Diskontima Stanić s kojim u suradnji donosimo i ovaj zanimljiv recept.

Diskont Stanic lutosa vegie burger

SASTOJCI:

  • 1 rajčica
  • 1 buffalo mozzarella
  • kraljevski kapari
  • vrhnje
  • zeleni pesto
  • pinjoli
  • sušene rajčice
  • maslinovo ulje
  • peršin
  • češnjak
  • bosiljak
  • sol i papar

 

PRIPREMA:

Za ulje od peršina: U blenderu izmiksajte 2 dl maslinovog ulja,1 češanj češnjaka, šaku svježeg peršina te malo soli. Ostavite da stoji nekoliko sati, a zatim filtrirajte i ocijedite ulje.

Za pesto kremu: Cijelo vrhnje umutite i pomiješajte s 2 velike žlice pesta.

Lutosa Veggie burgere pecite 15 minuta u zagrijanoj pećnici na 200°C. Rajčice narežite na tanke kolute i posložite na sredinu tanjura. Začinite solju, paprom i s malo maslinovog ulja. Pinjole popržite i ostavite sa strane. Mozzarellu narežite na jednake komade. Kapare prerežite na 2 dijela. Lutosa Veggie burgere ukrasite s malo sušenih rajčica, kraljevskim kaparom i komadićima mozzarelle. U sredinu narezanih rajčice stavite Lutosa Veggie burger. Preostalu mozzarellu rasporedite po rajčicama. Dodajte pinjole te sve poprskajte pesto kremom. Na kraju dodajte malo prethodno pripremljenog peršinovog ulja i ukrasite nasjeckanim listićima bosiljka.

Više na www.diskont.hr

VeggieBurger Carpaccio HR

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
1
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
0
Sad
0
Mad
0
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Novi prehrambeni lanac stiže: veliki popusti na sve prehrambene i neprehrambene proizvode
7
sat
Novi prehrambeni lanac stiže: veliki popusti na sve prehrambene i neprehrambene proizvode
Krenuo je veliki projekt čiji je cilj brendirati Hrvatsku kao prvoklasnu gastro destinaciju, a prva regija je – Dalmacija
1
dan
Krenuo je veliki projekt čiji je cilj brendirati Hrvatsku kao prvoklasnu gastro destinaciju, a prva regija je – Dalmacija
Nakon biljne masti primijetila promjene, svoje iskustvo podijelila javno
1
dan
Nakon biljne masti primijetila promjene, svoje iskustvo podijelila javno
Tjedan spektakla na Prokurativama: Od Grupe Best do velikog povratka Siniše Vuce!
2
dan
Tjedan spektakla na Prokurativama: Od Grupe Best do velikog povratka Siniše Vuce!
PRASEĆI ADVENT U GUDINA: Dim, sarme i "dernek" do kraja godine
2
dan
PRASEĆI ADVENT U GUDINA: Dim, sarme i "dernek" do kraja godine
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.