Da se na Pojišanu, odnosno u Škatuli, već jedno vrijeme nešto novo sprema znali smo. No, što se to sprema bilo je pitane.

Sada je i službeno, BBQ Škatula dodatno je povećala svoju ponudu burgera. BBQ Škatula je u svoju ponudu uvela Black Angus burger prepoznatljivih okusa spremljen na Škatuli svojstven način. Bogatih okusa, svježih namirnica i kombinacijom koja svakog zove da dođe opet.

Black Angus burger specifičan je upravo zbog svoga podrijetla, naime dolazi od Angus vrste goveda koja su prepoznatljiva po svojoj crnoj boji.

Prepoznatljiv naziv za ovu vrstu burgera odlučila je iskoristiti i Škatula uz njihove dodatke “classic” i “škatula” koji označavaju sastojke unutar burgera.

Black Angus na Škatulin način sastoji se od brioche peciva, Black Angus burgera od 220 grama čistog užitka te naravno dodataka poput jaja, karamelizirane kapule, pancete i ostalog kako bi iz burgera izvukli najbolje od okusa.

Black Angus je i službeno vani! Vidimo se u BBQ Škatuli.1 KOMENTAR

  1. Mislim da je nebitno šta koji restoran ima u ponudi, kod ovakvih sponzoriranih članaka bi bilo korektno napisati i cijenu burgera npr. “probajte taj i taj burger po toj i toj cijeni”. Ja prvi neću otići u navedeni lokal iako burger izgleda primamljivo. Razlog? Ne dolazi mi se tamo pitati pošto je burger pa kad vidim da je cijena 100+ kuna da se okrećem i odlazim. Van svake pameti.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime