Agencija Given2Fly Adventures, smještena u Plinarskoj ulici, već sedam godina spaja ljubav prema avanturističkim sportovima i gradu Splitu kroz atraktivne adrenalinske ture poput penjanja i kajakinga na Marjanu, obilaska Splita na biciklima, planinarske ture po Mosoru, Perunu i Marjanu, a za one malo hrabrije i penjanje po obalnim stijenama uz skokove u more.

Za sve domaće ljude željne adrenalina i pogleda na Split iz druge perspektive pripremili su nekoliko zanimljivih tura uz značajne popuste.

STAND UP PADDLE UZ NAJLJEPŠE SPLITSKE PLAŽE

Veslanje na SUP dasci postaje sve popularnije i na hrvatkoj obali, a sada imate priliku uz iskusne vodiče naučiti osnove veslanja i krenuti u istraživanje Splita s mora.

U ovoj turi imat ćete priliku uživati u veslanju na SUP-u oko Marjana, uz pogled na brojne splitske znamenitosti poput Vile Dalmacija i nevjerojatnih litica s južne strane splitskog brda, uz stanku za kupanje i ronjenje na prelijepim marjanskim plažama.

Bez obzira jeste li iskusni veslač ili početnik, uz pomoć vodiča u kratkom roku ćete naučiti veslati i opustiti se uz ovu zabavnu aktivnost.

ZALAZAK UZ KAJAKING OKO MARJANA

Završite svoj dan na najbolji mogući način – kombinacijom kupanja, ronjenja i uživanja u zalasku Sunca dok veslate oko Marjana.

Ova nevjerojatna tura povest će vas oko Marjana odakle ćete uživati ​​u prekrasnom pogledu na Kaštelanski zaljev i okolne planine, uz stanku za kupanje, ronjenje i snimanje podvodnom kamerom.

U povratku ćete imati priliku doživjeti prekrasan zalazak sunca na jedinstven način.

Ako se prvi put susrećete s kajakom nemajte brige, vaši vodiči uputit će vas u osnove veslanja i dati vam sve informacije koje bi vas mogle zanimati.

Tijekom rujna agencija Given2Fly Adventures pripremila je promotivne cijene.

Zalazak uz kajaking oko Marjana

Cijena po osobi: 230 kuna
Lokacija: Park šuma Marjan
Trajanje: 3 do 4 sata
Dužina: oko 10 kilometara
Prethodno iskustvo nije potrebno

Zalazak uz Stand up paddle

Cijena po osobi: 250 kuna
Lokacija: Park šuma Marjan
Trajanje: 3 sata
Prethodno iskustvo nije potrebno

Više informacija potražite na web stranicama SUP Split, Given2Fly Adventures ili na Facebook stranici. Za rezervacije nazovite 098 408 123.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime