Antikvarijat-knjižara Logos: Prodaja i otkup rabljenih udžbenika za sve srednje škole, u Splitu i Sinju

Cijena udžbenika je čak do 40% povoljnija u odnosu na cijene novih udžbenika u knjižarama


U želji da i novim generacijama budu prvi izbor pri kupnji njihovih školskih udžbenika, Antikvarijat Logos omogućuje roditeljima i đacima znatnu uštedu novca kupnjom rabljenih udžbenika u svojim antikvarijatima.

Osim školskog pribora i školske torbe, kao obvezne školske opreme, najveći dio troškova zauzimaju školski udžbenici. No, u takvim situacijama nameće se antikvarijat, mjesto gdje se jeftino može doći do udžbenika za novu školsku godinu, te se riješiti prošlogodišnjih knjiga koje više ne trebaju.

Antikvarijat Logos ima poslovnice u Splitu, Sinju, Čakovcu i Varaždinu, a za ostale dijelove Hrvatske rade dostave.

Cijena udžbenika je čak do 40% povoljnija u odnosu na cijene novih udžbenika u knjižarama.

Putem maila antikvarijat.logos@gmail.com ili putem Facebook stranice ‘Antikvarijat Logos’ moguće je naručiti cijeli komplet udžbenika za nadolazeću školsku godinu.

Osim prodaje udžbenika vrše i njihov otkup po najpovoljnijim cijenama kao i prodaju školskog pribora gdje pri svakoj kupnji ostvarujete popust od 20% na cjelokupan školski i uredski asortiman. Također u ponudi imaju raznovrsne priručnike za polaganje državne mature, pa je Logos pravi izbor za one koji planiraju nabavku priručnika.

– Opremite se na vrijeme u Logosa, prodajom starih udžbenika po najpovoljnijim cijenama, kupnjom udžbenika za nadolazeću novu školsku godinu i kupnjom školskog i uredskog asortimana sniženog 20%!

Trenutno radno vrijeme poslovnica u Splitu je (po adresama):

Pistura 2, PON-PET 08:00-20:00, SUB 08:00-14:00
Zrinsko-Frankopanska 12, PON-PET 08:00-20:00, SUB 08:00-14:00

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime