Close Menu
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
Facebook Instagram YouTube WhatsApp
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter) RSS
  • Naslovnica
  • Dalmacija
    • Split
    • Obala
    • Zagora
    • Otoci
    • Marjan
    • Naši ljudi
    • Štorije
    • Cooltura
  • Vijesti
    • Hrvatska
    • Svijet
    • Tech & Biznis
    • Vrijeme
    • Crna kronika
    • Znanost
    • Kultura
  • Sport
    • Hajduk
    • Nogomet
    • Košarka
    • Ostali sportovi
  • Relax
    • Glazba
    • Showbizz
    • Foto đir
    • Gastro
    • Zabava
    • Zdravlje
    • Fashion & lifestyle
  • Specijali
    • Vaše vijesti
    • Životinjski kutak
    • Vijađ
    • Dvi-tri riči
    • EX CATHEDRA
    • #TvojeMisto
    • Zdravlje - Priska Med
    • PEČAT OD VRIMENA
    • Na današnji dan
    • IZGUBLJENO-NAĐENO
    • Stara splitska prezimena
    • Razredi s osmijehom
    • Najbolje iz Dalmacije
    • Kako su nastali splitski kvartovi
  • Kolumne
    • ANTONIO KULAŠ
    • DANIJEL KRAJINOVIĆ
    • HRVOJE ZNAOR
    • JURICA GALIĆ JUKA
    • KATA MIJIĆ
    • MARIJA PARO
    • MATE BOŽIĆ
    • MARIO TOMASOVIĆ
    • MENTALNO ZDRAVLJE
    • MIRELLA MEIĆ
    • MIŠO ŽIVALJIĆ
    • NIKOLA BARBARIĆ
    • RADE POPADIĆ
    • TRINAESTO PRASE
    • ŽANA PAVLOVIĆ
DALMACIJA DANASDALMACIJA DANAS

ADVENT NA OBROVU Cocktail večere u suradnji s poznatim splitskim cocktail barovima čekaju vas ovoga petka u ulici Obrov

Ovog vikenda Besa Me Mucho - Advent na Obrovu donosi posebno iskustvo za sve ljubitelje vrhunske hrane i koktela
PROMO / Foto: Bar Sistema3. prosinca 2024. 13:37
Podijeli
Facebook Twitter Telegram WhatsApp E-mail adresa

Ovog vikenda Besa Me Mucho - Advent na Obrovu donosi posebno iskustvo za sve ljubitelje vrhunske hrane i koktela. Cocktail večere naziv je jedinstvenog događaja koji će spojiti kulinarsko umijeće chefova restorana Corto Maltese, Pandora Greenbox i PiNKU Fish & Wine te autorske koktele predstavnika poznatih splitskih cocktail barova, String’s, Bar Sistema i Paloma Nera.

Svaki od restorana uparit će svoje menije s koktelima iz nekog od barova. String’s je baziran na progresivnim, ali ne pretencioznim pićima, dok Bar Sistema preciznom mixologijom nudi kulturu ispijanja progresivnih koktela te jednu od najvećih kolekcija jakih alkoholnih pića u barovima na ovim prostorima. Paloma Nera novootvoreni je cocktail bar inspiriran speakeasy barovima iz vremena prohibicije.

Corto Maltese riblji meni kreće s tatarom od lososa King Salmonom, a zatim slijedi Squid Game, odnosno domaći njoki od ricotte s raguom od liganja i kremom od sira. Za kraj vas za desert očekuje Bepina - mousse od tamne čokolade, kreme od lješnjaka, čokoladnog krekera i kreme od Jack Daniell Nikolle.

Menu od 3 slijeda iznosi 45 eura, a kokteli iz String’s Bara se naručuju i naplaćuju odvojeno.

U PiNKU Fish & Wine kao prvi zalogaj dobrodošlice serviraju kamenicu s gelom od aronije, limete i granitom od pjenušca. Nakon toga serviraju savur od komarče s bajamima, šipkom i majonezom od buće kao prvi slijed te njihov poznati tartar od jadranske tune sa đemom od kapara i limuna, pomom i dehidriranim jajem kao drugi slijed. Glavno jelo u PiNKU je zapečeni file lubina uz dunju i tikvu, hollandaise smeđeg maslaca te umak od pinjoli, a za PiNKU deserta pripremaju kombinaciju kozjeg sira, domaće karamele i njihove poznate čokolade.

Menu od 4 slijeda iznosi 55 eura, a kokteli iz Bar Sistema se naručuju i naplaćuju odvojeno.

Prvi tanjur u Pandora Greenbox je artičok s pireom od limuna, krekerom od luka i maslina uz tostirane bajame. Za drugi slijed serviraju domaće pappardelle s tartufatom i tatarom od sušenih vrganja uz coleslaw. Večeru završavaju sa slatkim zalogajem biskvita od badema i lješnjaka, mousse od bijele čokolade i kremom od lješnjaka.

Menu od 3 slijeda iznosi 45 eura, a kokteli iz Paloma Nera cocktail bara se naručuju i naplaćuju odvojeno.

Rezervacije stolova su obavezne, a možete ih izvršiti pozivom na brojeve restorana.

Corto Maltese - 021 587 201

PiNKU FISH & WINE - 021 411 905

Pandora Greenbox - 021 236 120

Cijeli Besa Me Mucho Advent je u znaku bese, poznatog splitskog pozdrava. Upravo je besa jedini “upad” na ovogodišnji Advent na Obrovu koji je potpuno besplatan za sve posjetitelje.

Moja reakcija na članak je...
Ljubav
0
Haha
0
Nice
0
What?
0
Laž
2
Sad
0
Mad
2
Facebook Twitter Whatsapp Telegram
NAJNOVIJE VIJESTI
Arriva i Brioni udružili snage: karta od Zagreba do Zadra samo četiri, a do Splita pet eura
20
sat
Arriva i Brioni udružili snage: karta od Zagreba do Zadra samo četiri, a do Splita pet eura
Unesite božićni ugođaj cvijećem u svoje domove i obitelji
24
sat
Unesite božićni ugođaj cvijećem u svoje domove i obitelji
Ideje za božićne poklone: Evo kako pronaći dar koji zaista znači
1
dan
Ideje za božićne poklone: Evo kako pronaći dar koji zaista znači
Dolaze li turisti u Dalmaciju zbog gastronomije? Nakon velikog istraživanja pokrenut ambiciozan projekt, prve godine u fokusu je – dalmatinska kuhinja
2
dan
Dolaze li turisti u Dalmaciju zbog gastronomije? Nakon velikog istraživanja pokrenut ambiciozan projekt, prve godine u fokusu je – dalmatinska kuhinja
FOTOGALERIJA Splićani su SRCE! U 2 sata skupili 2.480 eura za Dječji dom Maestral i oborili hrvatski rekord!
3
dan
FOTOGALERIJA Splićani su SRCE! U 2 sata skupili 2.480 eura za Dječji dom Maestral i oborili hrvatski rekord!
DALMACIJA DANAS
Facebook Instagram YouTube WhatsApp X (Twitter)
  • Uvjeti korištenja
  • Pravila o privatnosti
  • Prodaja i marketing
  • Impressum
  • Kontakt stranica
  • Cjenik
© 2025 Dalmacija danas. Sva prava pridržana.

Upišite što tražite i kliknite na tipku Enter za početak pretrage. Kliknite tipku Esc za prekid.