VELIKI PREOKRET Najpoznatija svjetska kokoš je živa!

Prijatelji životinja su svejedno protiv njega podnijeli kaznenu prijavu zbog ubojstva životinje, za što se može dobiti godina dana zatvora


Iako se nogometaš ispričao vlasnicima i donio im novu kokoš, ali stradala kokoš je preživjela, a vlasnik je rekao kako se ona onesvijestila.


Bezimena kokoš iz Popovače, čiji vlasnik ne zna ni koliko je stara preživjela je volej i bacanje preko ograde za vrijeme utakmice NK Jelengrada i Jasenovca. Naime, nakon što ju je nogometaš Ivan Gazdek napucao nogom, mislilo se da je ubio nesretnu životinju.

Pokajao se, ispričao se vlasnicima i poklonio im novu kokoš. No, Prijatelji životinja su svejedno protiv njega podnijeli kaznenu prijavu zbog ubojstva životinje, za što se može dobiti godina dana zatvora.

“Čin na kojem se vidi da je namjerno ozlijeđena životinja, čak i u momentu kada se ona nije pomicala. Smatramo da cijela javnost i klub trebaju osuditi čin koji ničim nije opravdan i koji definitvno ne ide na ugled tog kluba”, rekao je Luka Oman iz Prijatelja životinja.

Ostala bez repa

No, u Gornjoj Jelenskoj, mjestu pored Pitomače, vlasnik kokoši Zlatko Antunović zavirio je u svoj kokošinjac i ustvrdio – “Navijačica je živa!”

Za RTL govori kako ne osuđuje nepromišljenog nogometaša te da bi pronašao kokoš na dvorištu da je bila mrtva. Kaže kako je kokoš bila u nesvijesti te je pobjegla kad se osvijestila. Umjesto bez života, sretna kokoš je ostala bez repa, kojeg je iščupao nogometaš kada ju je bacio preko ograde.Klub će ga kazniti

No, osim nogometaša i NK Jelengrad, inače član druge Županijske lige, našao se na udaru. Oni tek trebaju odlučiti o sankciji Gazdeku, koji će klupski pravorijek doznati 8. studenog.

“Mislim da kokoš nije uginula i da će preživjeti ovu nesreću. Ali još ćemo jednom pozvati igrača i susjeda Zlatka pa staviti točku na “i”. Također, da još demantiram nešto. Izašlo je u novinama da ga klub neće kazniti, međutim, još se nije odlučivalo o tome”, rekao je Zlatko Medaković, predsjednik Jelengrada.

“Pa žao mi je jako, ne želim da me ljudi osuđuju po novinama i društvenim mrežama, imam i doma životinje. Ovo je bilo slučajno”, rekao je Gazdek dodavši kako mu više neće pasti na pamet udariti kokoš i kako je naučio lekciju.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime