U strašnom požaru koji je sinoć oko 19:20 h izbio u staračkom domu u Dugom Ratu smrtno su stradale dvije ženske osobe. Smrtno stradale 78-godišnjakinja i 83-godišnjakinja bile su korisnice ovoga doma.

Od PU splitsko-dalmatinske saznajemo da je jedna 70-godišnja korisnica Doma prebačena u splitsku bolnicu s ozljedama opasnim po život te je korisnica hospitalizirana u splitskoj bolnici.

Podsjetimo, u trenutku izbijanja požara do dolaska vatrogasnih postrojbi djelatnici Doma već su ugasili dio požara koji je izbio u sobi u kojoj su boravile nesretne korisnice. Nakon toga su policajci i vatrogasci evakuirali 19 korisnica doma s gornjih katova na prizemlje, saznajemo od policije.

U ovome trenutku na mjestu nesreće još uvijek traje očevid kojim rukovodi nadležno Državno odvjetništvo RH uz asistenciju policije, a pomoć u istrazi pružit će i forenzičari MUP-ovog Centra Ivan Vučetić.

Vatrogasci iz Dugog Rata: “Ovo je noć kada nemaš pojma šta ti treba, ali si siguran da bi jedan snažan zagrljaj pomogao”Vatrogasni zapovjednik otkrio detalje požara u staračkom domu u kojem je smrtno stradalo dvoje štićenika


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime