Raspada se Colonia: Indira najavila solo karijeru!

"Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca, svoju prepoznatljivu energiju usmjeriti na svježe ideje i želje svoje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi"

Više od 20 godina trajao je hrvatski pop dance bend Colonia. Bend su osnovali Vinkovčani Boris Đurđević i Tomislav Jelić, a kao pjevačica pridružila im se Indira Levak, tada Vladić, sviračica klarineta iz tamošnje limene glazbe.


Već od prvog albuma “Vatra i led” Vinkovčani su pokazali da se “ne šale” kada je u pitanju domaća estrada. Zaredali su se brojni hitovi i albumi. Bend je prvo napustio Tomislav Jelić, no Boris i Indira nastavili su život benda.

Ipak, današnja Indirina objava na Instagramu daje naslutiti da je bendu došao kraj.

Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i da realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca, svoju prepoznatljivu energiju usmjeriti na svježe ideje i želje svoje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj Facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira“, napisala je.

Dragi moji, već dugo razmišljam o solo karijeri, vrijeme je da okrenem smjer prema novim koordinatama koje sam sama odredila i realiziram neostvarene želje i snove. Colonia je divan period moje pjevačke karijere, moje povijesti, tisuće koncerata i hitova kojima sam dala svoj neizbrisiv pečat, a koje su dio mene kao umjetnice, zauvijek. Sada ću kao INDIRA, zajedno s timom divnih kreativaca moju prepoznatljivu energiju usmjeriti na svježe ideje i želje moje vjerne publike, kojoj sam zahvalna na podršci i ljubavi. Ništa se ne mijenja kada su u pitanju naša druženja i pjevanje uglas, život je sada, plešimo i dalje zajedno na mom putu pozitive i radosti! Od sada sve informacije o koncertima pratite na novoj facebook stranici Indira Icolonia Forza. Ljubi vas vaša Indira!!! #respecttomyfans#ilovemyfans #indiraidedalje#love#joy#energy# #životjesada ❤❤❤❤❤

Objavu dijeli Indira Levak Official (@indiralevak)
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0