Nakon sedam audicijskih i pet polufinalnih emisija te mnoštva nevjerojatnih talenata koje smo imali priliku upoznati kroz šestu sezonu Supertalenta, ove nedjelje gledatelji Nove TV gledali su spektakularnu završnicu showa.

Napokon smo saznali i titulu najboljeg, a to je Denis Barta. Osim laskave titule pobjednika, ovaj Sarajlija osvojio je i vrijednih 200 tisuća kuna.

Denis Barta iz Sarajeva srca publike osvojio je već prvim, audicijskim nastupom i izvedbom pjesme ”Oprosti mi pape” Olivera Dragojevića, nakon čega je uslijedila polufinalna izvedba ”Ostala si uvijek ista” Miše Kovača, a i ovoga puta rijetki su ostali imuni na njegovu pojavu na pozornici.

Za finale Supertalenta izabrao je jednu od najljepših pjesama Kemala Montena ”Vratio sam se živote”.

Članovi žirija suze su teško suzdržavali.

”Roj misli. Denis je na ovoj pozornici Superrtalenta apsolutno zasluženo i opravdano, ali iz više razloga. On ovdje nije Supertalent u pjevanju, prezentaciji, u sviranju. Denis ovdje dolazi i pobuđuje u većini nas jednu tugu. Dirne nas, dotakne nas, uskovitlaju se tu razne misli, da bi zapravo ja večeras propitkujući sebe došla u stanje sreće i zhavalnosti. Sreće iz razloga što mi je dao priliku da promislim koja je moja svrha ovdje, koja je svrha bilokoga u publici, koja je svrha naših gledatelja i otvorio je mnogima oči da je Denisov Supertalent da nam svima skupa očita jednu životnu lekciju, a to je koje stvari su u životu stvarno bitne”, zaključila je Martina.

Među pet najboljih plasirali su se plesni klub Dance Queen, Siniša Matijašević, Đulijano Jašarević i Vanessa Jakac, dok je zadnje mjesto pripalo Andreju Škedelu.

A jesen je definitivno bila u znaku nevjerojatno talentiranih ljudi koji su s lakoćom osvajali i žiri i publiku, a ova posljednja emisija donijela je najatraktivnije, najzabavnije i najnevjerojatnije nastupe do sada. Od gotovo 400 točaka s audicija, dvanaest najboljih posljednji put je stalo na pozornicu Supertalenta i nastupom do zadnjeg daha pokušalo uvjeriti gledatelje da su baš oni vrijedni pobjede.

Za titulu Supertalenta borili su se plesač Diego Siqueira, pjevačica Iva Augustinović, pjevačica Adna Šestić, harmonikašica Vanessa Jakac, glazbenik Denis Barta, pjevačica Elena Brnić, plesni klub Dance Queen, plesač Đulijano Jašarević, pjevač Filip Rudan, plesač Marin Čačija, crtač zatvorenih očiju Siniša Matijević te iluzionist Andrej Škedl, javlja Nova TV.

 

 Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime