Ova ljepotica je Miss Splitsko-dalmatinske županije 2017!

Za ovogodišnju Miss Splitsko dalmatinske županije odabrana Martina Mitar iz Segeta Donjeg, za prvu pratilju Barbara Tijardović iz Splita te za drugu pratilju Pabla Aljinović iz Splita

Ovog utorka u Hotelu Atriumu i Admiral Platinum Casinu, a nakon dvije godine izostanka predstavnice Splitsko-dalmatinske županije na izboru za Miss Hrvatske, izbor je konačno održan u organizaciji tvrtke Split Event.


Tako je za ovogodišnju Miss Splitsko dalmatinske županije odabrana Martina Mitar iz Segeta Donjeg, za prvu pratilju Barbara Tijardović iz Splita te za drugu pratilju Pabla Aljinović iz Splita. Miss interneta je Nikolina Kutleša. Martinu u rujnu čeka nacionalni izbor u Istri te se nada da će krunu vratiti u Dalmaciju.

Uz navedene ljepotice za lentu su se natjecale i Antonija Maleš, Gabrijela Periš, Marina Baković, Korina Valenta koja je predstavila svoj talent i pjesmom, Sara Liović, Nika Sunara i Pabla Aljinović.

Kroz izbor nas je vodila bivša Miss Hrvatske Katarina Prnjak, a pred prepunom dvoranom Hotela Atrium i Admiral Platinum Casina nastupili su Žanamari Perčić, Ana Opačak i Litemotive, Polina Mytko, plesne skupine Sambastica i Boogie Stars te na after partiju NOA.

Predstavljen je i humanitarni projekt Izbora u kojem se pomaže u radu s „djecom leptirima“. Pod vodstvom Josipe Baliban iz Centra plesa djevojke su za prvi izlaz izvele plesnu točku.

Djevojke su prošetale u prekrasnim kreacijama Mardell Centra Dore Vukušić, Marine Glavinić i Anamarije Asanović uz nakit Antonele Ožić Bašić i Sande Kardum. Za frizure pobrinuo se salon Ljiljana a za šminku Petra Dubravac, Željana Piplica i Gordana Čondić.

Nakon uspješnog ovogodišnjeg izbora, organizator poziva sve djevojke da se već sada prijave za slijedeću godinu na internet stranici izbora www.miss.hr te se tako na vrijeme dobro pripreme za ostvarenje svog sna.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0