Koncert S.A.R.S-a na tvrđavi sv.Mihovila prvi ikad u akustičnom izdanju!

Koncertna sezona na tvrđavi sv. Mihovila pod sloganom Korak do zvijezda samo što nije počela, a zahvaljujući S.A.R.S.-u otvorenje sezone 27. svibnja bit će zapamćeno i kao iskorak iz okvira. Naime, omiljeni beogradski band Šibenčane i goste počastit će održavanjem prvog akustičnog koncerta u njihovoj karijeri

– Nestrpljivo očekujemo koncert na Tvrđavi Sv. Mihovila. U Šibeniku nismo nastupali šest godina, a posebno smo uzbuđeni zbog premijernog akustičnog koncerta grupe S.A.R.S. za koji se posebno pripremamo – kazao je povodom koncerta frontman grupe Žarko Kovačević.


Band će ovim prvim akustičnim koncertom u karijeri fanove dodatno iznenaditi posebnim aranžmanima dobro poznatih hitova, piše ŠibenikIn .

Koncert grupe S.A.R.S organiziran je kao suradnja Tvrđave kulture Šibenik i Hrvatskog festivala putnika, koji ove sezone u Šibeniku okuplja hrvatske putnike od 25. do 28. svibnja.  S.A.R.S su 2006. godine osnovali Dragan Kovačević- Žabac i Aleksandar Luković-Lukac. Tržištu su se predstavili pjesmom „Buđav lebac“ koja je u rekordnom vremenu postala megahit a prvi album objavljuju 2009. godine te ga naslovljavaju po imenu benda.

S.A.R.S. je brzo prerastao granice regije i Europe pa je turnejom počastio fanove čak i u Australiji, a 2016. godine dobio i MTV nagradu za Best Adria Act. O ljubavi i količini obožavatelja kod hrvatske publike svjedoči podatak da je 2014. godine grupa S.A.R.S. bila jedina koja je rasprodala Veliku dvoranu Doma sportova na samostalnom koncertu, a u rođendanskoj 2016. zbog iznimnog interesa, fanove počastila dvodnevnom porcijom hitova.

Ovom popisu odličnih razloga za posjet Tvrđavi sv. Mihovila 27.5.2017. u 21 h, S.A.R.S.-ovci su upravo dodali još jedan – njihov nastup u Šibeniku bit će u prvi ikad u akustičnom izdanju!
Ulaznice se mogu kupiti u City Pointu šibenskih tvrđava (don Krste Stošića 1), na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, u sustavu Eventima i na svim prodajnim mjestima Eventima (kiosci Tiska i Petrol benzinske postaje) te preko sustava croatia-tickets. Cijena ulaznice iznosi 110 kn.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0